Bedrijfsuitje & Personeelsfeest

Wilt u een bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren? Dit is de ideale manier voor uw medewerkers om elkaar eens in een andere sfeer en setting te ontmoeten. Een inspirerende omgeving en mooie locatie, spannende en bijzondere activiteiten, spetterend entertainment en heerlijke hapjes en drankjes maken uw bedrijfsuitje of personeelsfeest om niet meer te vergeten!

Het is bewezen dat een goed georganiseerd bedrijfsuitje en personeelsfeest bijdraagt aan de werksfeer en de teamspirit. De organisatie kunt u met vertrouwen aan Inn Style overlaten.

Ons speerpunt is aandacht! Wij besteden aandacht aan uw wensen en doelstellingen om een geslaagd evenement te organiseren voor uw medewerkers. Aandacht die u van ons mag verwachten in het voortraject, tijdens het proces van organiseren en het personeelsfeest zelf, maar ook na afloop van uw bedrijfsuitje of personeelsfeest.

U kunt denken aan een sportieve dag, een themafeest met verschillende activiteiten of een complete familiedag waarbij het gezin centraal wordt gesteld. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

HoutFoyerEvenemententerreinBarbecueAardeFoyer 1.0

 
Contact

Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Telefoon 030 760 80 00
Email info@innstyle.nl