Inn Style 1.0

Sinds september 2013 heeft Inn Style de deuren geopend van haar tweede, volledig nieuw verbouwde, multifunctionele locatie. De gebouwen liggen direct naast elkaar en kenmerken zich door het comfort, het natuurlijke karakter en het prachtige uitzicht over het water.
De locaties verschillen qua architectuur, maar onderscheiden zich beide door de transparante uitstraling en het gevoel van rust en ruimte.

Na binnenkomst via de ruime entree waarin 5 kilometer! witte houten latjes zorgen voor een zonnige sfeer wordt u, door de 26 meter brede glazen pui, direct gegrepen door het uitzicht over de Maarsseveense Plassen. De schuifdeuren gaan voor u open en u staat op ons royale, maar gezellige deels overdekte terras aan het water.
Direct naast de sfeervolle foyer met grote flexibele bar en open keuken, ligt de zaal Inn Spiratie. Deze strakke, maar warme antraciet/witte zaal met karaktervolle eiken houten grove visgraat vloer heeft een capaciteit van ruim 400 gasten plenair.
Naast diverse toilet- en garderoberuimten, kleedkamers met warme douches, complementeert het nieuwe leisure café met aangrenzende zaal de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping vindt u strak ingerichte zalen in diverse afmetingen, met veel glas voor het optimale gevoel met buiten. Hier heeft u alle gelegenheid tot het houden van subsessies of evenementen voor een lager aantal personen. Deze zalen grenzen aan een sfeervolle ‘Out Break’ ruimte en hebben veelal direct toegang tot een breed balkon die prachtig uitzicht biedt over het water en het bos.

Kortom, wij bieden u méér mogelijkheden voor uw evenement met de service zoals u die van ons gewend bent. We nodigen u met veel plezier uit voor een rondleiding en een kopje koffie/thee.

Foyer 1.0Foyer 1.0Inn SpiratieInn VormInn ZichtToilettenFoyer 1.0Uit ZichtLeisure CaféInn GesprekFoyer 1.0Inn ZichtFoyer 1.0

 
Contact
 
Inn Style
 
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Telefoon: 030- 760 80 00
Mail: info@innstyle.nl