Referenties

Hieronder een greep uit onze klantenkring. Door op de bedrijfsnaam te klikken kunt u de reactie lezen van de klant.

ABB B.V.- ABN Amro- ABS Autoherstel - Alliander NV- Allerzorg- Altrecht- Artra- ASR Verzekeringen- Astra Benelux- Audax Media/ Santé- Avnet Technology Solutions- AWVN- Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling- BAM Woningbouw- Baxter- Bayer Healthcare- BBP Media- Bever Zwerfsport- Bewonersvereniging Molenpolder Maarsseveen- Bilfinger Real Estate B.V.- Blömer accountants en adviseurs- Bol.com- Bouwfonds ontwikkeling- Bridgevereniging De Vechtstreek- Brunswick- Business Lease Group -Capgemini- Cloetta- Cofely Nederland- Collistar- Compaenen- CONO kaasmakers- Conqueastor- DA Retailgroep- De Bijenkorf- Deloitte- Delta Lloyd- De PersgroepDEP WORKS- DHL Express Netherlands - Dierenbescherming- Digital Groep- Dolmans Calamiteiten- Dutch Dream Group- eFocus- EMC Computer Systems (Benelux) B.V.- Flow Support- Fortune CoffeeFreesmij- Fujitsu NederlandGemeente Utrecht Toezicht en Handhaving- Getronics- GGN- Glaxosmithkline- Greenib Car (importeur Hyundai)- GS1 Nederland- Hilversum Events- ICT AutomatiseringKia Motors Nederland B.V.- KLM- Kluwer-KNX- KPN- Krauthammer- KWR Water- Maxlead- Mazda- Mediq apotheken- Mercedes Benz- Movir- My Brand- Nederlandse Voedsel en WarenautoriteitNetwerk van Ondernemende Onderwijskundigen- Noordhoff Uitgevers bv-  NT Publishers- Omnimark- OneXS- Openlucht School- Optitrade Retailgroep - Ordina Holding- Ovivo Holland BV- Pepsico- PeopleGroup BV- Pink Web Applications B.V.- PGGM- Pon's automobielhandel- Port4Growth- PostNL- ProMedia Group- PTV Group- Quint Wellington Redwood- Rabobank Nederland- Rabobank International- Randstad Nederland- Reaal- Reclassering Nederland- Recreatie Midden-Nederland- Redwood Software- Reed Business Information- Register Belasting Adviseurs- Rexel- Reclassering Nederland- Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud- Rijkswaterstaat 2015- Rijkswaterstaat 2011- RIVM- Rode Kruis- Searchdog- SecuritasSKIM- SNS Reaal- Sogeti Nederland- Sparq- Stedin- Stichting Hersentumor.nl- Stichting Utrecht Cares- Still Intern Transport B.V.- SUMISCompany- Syntrus Achmea Real Estate & Finance- Talent&Pro- Technische Unie- Telindus ISIT- Tempo Team- Theodor Gilissen Bankiers- Thuiswinkel.org-  TNO Triskelion BV- TriageExpert BV- Trimbos instituut- Vakmedianet- Valori- Van der Seijde- Van Lanschot Bankiers- Vivisol- VvAA- Warmtebouw Utrecht- WE Europe- Whirlpool- Wilhelmina Kinder Ziekenhuis- WMX Communications & Events- Ziggo 2011- Ziggo 2012- 4PS

 


 

Thuiswinkel.org

Datum evenement: woensdag 28 juni 2017
Doel: Netwerken en inspireren van leden dmv een sessie en netwerkwerkborrel/BBQ
Aantal: 100 bezoekers 
Invulling:              Vergadering & lunch kleine groep - ontvangst – 3 rondes subsessies – plenaire presentatie – borrel – BBQ

Reactie Marleen van Soest, Thuiswinkel.org:
"Het doel was netwerken en inspireren en met een evenementenlocatie als Inn Style kan dat niet misgaan. Deze duurzame en sfeervolle locatie sloot perfect aan op onze wensen. Bedankt! En tot een volgende keer…"

naar boven ^

Securitas

Datum evenement: vrijdag 17 maart 2017
Doel: Tweejaarlijkse meeting
Aantal: 30 personen 
Invulling:              Ontvangst - vergadering- pauze met taart (i.v.m. jarige) - lunch - afsluitende borrel

Reactie Chloe Visser, Securitas:
"Op 17 maart jl. vond onze tweejaarlijkse meeting plaats voor diverse managers (uit heel Nederland). Ik was hiervoor op zoek naar een locatie centraal in Nederland en kwam uit bij Inn Style. Inn Style is een prachtige locatie en mooi centraal. Vanaf de snelweg ben je er zo en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wij hadden een prachtige, lichte zaal met mooi uitzicht. In de zaal waren de stoelen in een halve cirkel geplaatst, dit was erg fijn, omdat iedereen elkaar aan kon kijken en elkaar duidelijk kon verstaan. De cateringruimte was goed ingericht met tafels en banken en de gastheren hebben ons goed geholpen. Wij hadden een jarige in ons midden en naast een lekkere taart, waren er ook slingers opgehangen! Ik heb ook van collega's teruggekregen dat het een erg inspirerende locatie is, hier komen wij zeker terug."
naar boven ^

Business Lease Group

Datum evenement: vrijdag 11 november 2016
Doel: medewerkersfeest 
Aantal: 45 personen 
Invulling:              Ontvangst- welkomstwoord- lopend buffet- comedians - Ipad DJ

Reactie: Nathalie Kamer / Marion Zumbrink: Directiesecretariaat:
"Wij hebben op vrijdag 11 november jl. een geslaagde avond bij Inn Style gehad. 
Al bij de voorbesprekingen werd er door de sales afdeling al meegedacht met de invulling van de avond. Zij kwam o.a. met de suggestie voor een ipad DJ, een echte aanrader. 
Tevens veel flexibiliteit met betrekking tot de inrichting/aankleding van de zaal. 
Op de avond zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Het winterbuffet was uitgebreid/lekker en vriendelijke bediening.   
We komen zeker nog een keer terug!"

naar boven ^

NT Publishers

Datum evenement: donderdag 6 oktober 2016
Doel: Logistiek congres Iran: kennis delen, informeren en netwerken
Aantal: ruim 100 personen 
Invulling:              Ontvangst- lunch- pauze- netwerkborrel 

Reactie Sharona Fens, NT Publishers:
"Op 6 oktober hebben wij de eerste editie van het Logistiek Congres Iran georganiseerd bij Inn Style. Een prachtige locatie met een mooi uitzicht en moderne inrichting. De ontvangst was goed geregeld en de partymanager zeer professioneel. De netwerkruimte zag er goed uit en ook de zaal waar het congres plaatsvond was voorzien van alle benodigdheden. De fruitspiesjes tijdens de koffiebreak waren een welkome versnapering. Ook hebben we deze dag een oerlunch genuttigd en in overleg met de cateraar is hier een Iraans tintje aan gegeven vanwege het onderwerp van het congres. Leuk! Tijdens de netwerkborrel werden lekkere hapjes geserveerd. Kortom een geslaagde dag!"

naar boven ^
 

Fortune Coffee

Datum evenement: Vrijdag 9 september 2016
Doel: Themadag voor medewerkers
Aantal: 88 personen 
Invulling:              Ontvangst – intro – lezing – Personality Games – modeshow – borrel – barbecue

Reactie Ingrid Wijnen, Fortune Coffee:
'Als ik een kernwoord voor Inn Style moet kiezen, is dat kwaliteit. Dat geldt zowel voor de entourage als de organisatie. De locatie van Inn Style ademt een ontspannen, intieme en moderne sfeer en is zeer geschikt voor besloten groepen. De ruimten binnen en het daaraan gelegen (deels overdekte, deels onoverdekte) terras – met weids uitzicht op het water - lijken door de glaspartijen als een geheel in elkaar door te lopen en kunnen daarom prima zowel apart als tegelijk gebruikt worden. Zeker bij mooi weer draagt de entourage goed bij aan een intieme, maar losse en ontspannen sfeer. Duidelijk merkbaar is de ervaring van de medewerkers met evenementen en partijen: er wordt meegedacht in het voortraject van het evenement en er wordt soepel en oplossingsgericht omgegaan met veranderende omstandigheden op de dag zelf. Ook de samenwerkingspartners van Inn Style (zoals cateraars, bloemisten, etc.) worden merkbaar met zorg uitgekozen en leveren hoogstaande kwaliteit. Ja, ik durf deze locatie zonder twijfel aan veel mensen aan te raden.'

naar boven ^

Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit

Datum evenement: Donderdag 23 juni 2016
Doel: Medewerkersdag
Aantal: 45 personen 
Invulling:              Ontvangst - inhoudelijke interne sessie- lunch - Team Spirit Games - borrel - barbecue

Reactie Hetty van Leur, Nederlandse Voedsel en Warenautorirteit:
Gisteren hebben we onze afdelingsdag P&O gehad en we hebben genoten van de dag. Dit kwam met name door de prachtige locatie, zowel binnen als buiten en door de verzorging van het personeel! Vriendelijk, attent en altijd precies daar waar ze nodig waren! Speciale dank aan de partymanager, die de hele dag onze gastheer en vraagbaak was. Ook een speciaal compliment voor de kok, die in zijn eentje een geweldige barbecue heeft gemaakt, rekening houdend met eet- en dieetwensen. Toen de barbecue eigenlijk al klaar was, arriveerden nog twee late collega’s; hij heeft ervoor gezorgd dat zij alsnog een heerlijke maaltijd konden genieten. Het buitenprogramma was gevarieerd en werd goed begeleid. Kortom: iedereen was blij en voldaan aan het eind van de dag! Mijn hartelijke dank voor alle inspanningen; het is perfect verlopen!

naar boven ^

Searchdog

Datum evenement: Donderdag 19 mei 2016
Doel: Bedrijfsuitje voor de medewerkers
Aantal: 36 personen 
Invulling:              Ontvangst - activiteitenprogramma - barbecue

Reactie Manon Poley, searchdog op specifiek het activiteitenprogramma Vasco da Game:
"Wij hebben Vasco da Game met onze medewerkers gespeeld en het was een groot succes. Er was een ruime keuze aan spellen zodat we het vooraf goed af konden stellen op onze medewerkers. De begeleiding was super, duidelijke uitleg en ook kort en bondig met goede grapjes. De spellen zelf waren erg leuk en precies goed qua tijdsduur. De finale was heel gaaf, de eerste opdracht van de reeks was pittig waardoor het erg spannend werd. De tijd vloog voorbij, zeker een aanrader!” 

naar boven ^

Artra

Datum evenement: Donderdag 19 november 2015
Doel: Intercedent van het jaar 2015
Aantal: 200 gasten
Invulling:              Ontvangst - pitches- uitreiking awards - aangeklede borrel

Reactie Kay Volleberg, Artra:
"Als je een sfeervolle ambiance zoekt voor een groot evenement, dan ben je bij Inn Style aan het goede adres. Bezoekers kunnen heerlijk van zich afkijken tijdens een borrel in de loungeruimte, om vervolgens scherp te starten in de businesszaal ernaast.

Ook is er achter de schermen plek genoeg om ongezien de laatste puntjes op de i te zetten. Samen met het vriendelijke en behulpzame personeel is Inn Style de perfecte locatie voor welke aangelegenheid dan ook."

naar boven ^

SKIM

Datum evenement: Vrijdag 25 september 2015
Doel: Jaarlijkse personeelsdag
Aantal: 60gasten
Invulling:              Ontvangst - activiteiten - borrel - barbecue

Reactie Keetie Bleijenberg, SKIM:
"De Haka warming-up en outdoor lasergamen zijn zeker aanraders! Daarnaast was de BBQ uitermate goed verzorgd. We hadden mooi weer, waardoor we heerlijk konden genieten van het terras met prachtig uitzicht tijdens de borrel en BBQ. Al met al een zeer geslaagde dag gehad op deze fantastische locatie! Bedankt voor het meedenken, jullie flexibiliteit en gastvrijheid! Tot de volgende keer :-)"

naar boven ^

Sumis Company

Datum evenement: Woensdag 23 september 2015
Doel: Leveranciersdag
Aantal: 150 gasten
Invulling:              Ontvangst, bijeenkomst, pauze, bijeenkomst, golf afslaan, borrel

Reactie Charlotte Trommelen, SUMISCompany:
"Bij binnenkomst op locatie waren we meteen verkocht. Het moderne strakke interieur en de kalmerende omgeving van het groen en water zijn een perfecte mix. Naast de mooie locatie heeft ook het personeel onze verwachtingen overtroffen. Er werd perfect meegedacht en geholpen, dat zie je niet vaak. Met onze eigen party manager liep de dag op rolletjes. Wij kijken terug naar een zeer geslaagde middag waarop we onze leveranciers weer eens persoonlijk konden spreken onder het genot van een hapje een drankje en het slaan van een balletje golf. Een echte aanrader!"

naar boven ^

Cono kaasmakers

Datum evenement: Vrijdag 3 juli 2015
Doel: Interne training
Aantal: 7 medewerkers
Invulling:              Ontvangst - training - lunch- training - borrel

Reactie Patrick den Drijver, CONO Kaasmakers:
"We hebben een erg goede sessie gehad bij Inn Style. We hebben de salesmannen meegekregen en dat was het doel!
De verzorging was prima geregeld en de catering was heerlijk. Inn Style en de Party Manager hebben prima geholpen tijdens het event!"

 

naar boven ^

Still Intern transport B.V.

Datum evenement: Zaterdag 27 juni 2015
Doel: Personeelsdag
Aantal: 75 medewerkers
Invulling:              Ontvangst - barbecue- naborrel met golf afslaan en boogschieten

Reactie Kevin Hoegee, Still intern transport B.V. :
"Inn Style ligt op een prachtige locatie waar wij zeer vriendelijk ontvangen werden.Vooraf en tijdens onze bedrijfsbarbecue werd er goed met ons mee gedacht en dat zorgde voor een hele fijne dag. Tijdens de barbecue hebben wij gebruik gemaakt van 2 activiteiten, namelijk golf en boogschieten en dat zorgde voor enorm veel plezier onder ons personeel.
Al met al uitstekende service en een hele goede barbecue. Wij komen zeker nog eens terug!"

naar boven ^

Port4Growth

Datum evenement: Donderdag 11 juni
Doel: Het jaarlijkse evenement: High Growth Forum
Aantal: 250 gasten
Invulling:              Ontvangst - bijeenkomst - subsessies - lunch – subsessies - borrel met golf afslaan

Reactie Marleen Smid, Port4Growth:
"Al jaren wilden we bij Inn Style graag eens een event van ons organiseren en met de komst van Inn Style 1.0 was dit mogelijk. We zijn goed begeleid richting de dag zelf en er werd goed meegedacht. We hebben gebruik gemaakt van de hele locatie en wat wij vooral erg prettig vonden is dat alles zo compact was. We hebben erg geluk gehad met het weer waardoor alle deuren open konden en ' buiten' echt een verlengstuk werd van de foyer en de gesprekken buiten werden voortgezet. De catering was heel goed en de medewerkers erg professioneel. Wij kijken terug op een hele mooie dag!"

naar boven ^

Reed Business Information

Datum evenement: Donderdag 19 maart 2015
Doel: Seminar Ontketen vernieuwing
Aantal: 44 deelnemers
Invulling:              ontvangst met lunch – presentatie –  borrel

Reactie Sylvie Witte, Reed Business Information:
"Inspirende locatie. Mooi gelegen. Goede catering en aardig personeel. Het is ons en de deelnemers goed bevallen. Het was een goede en mooie dag."

naar boven ^

Bever Zwerfsport

Datum evenement: Maandag 16 februari 2015
Doel: Bijeenkomst voor eigen medewerkers
Aantal: 33 gasten
Invulling:              Ontvangst - bijeenkomst - lunch - bijeenkomst - golf afslaan - bijeenkomst - borrel

Reactie Rolf van Winden, Bever Zwerfsport:
"De dag bij Inn Style was goed georganiseerd en het is daarnaast een mooie locatie. Door de medewerkers werd alles goed verzorgd zodat wij ons volledig op de inhoud van de dag konden focussen. Het golf afslaan van het terras, was een zeer leuke onderbreking. Ook in de voorbereiding werd er snel en goed gecommuniceerd. Dank voor de geslaagde dag!"

naar boven ^

AVnet Technology Solutions

Datum evenement: Dinsdag 27 januari 2015
Doel: Nieuwjaarskickoff
Aantal: 200 gasten
Invulling:              Ontvangst - bijeenkomst - uitgebreide borrel met boogschieten over het water

Reactie Carolien van Giersbergen, Avnet Technology Solutions B.V.:
"Wij hebben ons partner event 2015 bij InnStyle georganiseerd. Naast presentaties hadden we onze nieuwjaarsborrel. De presentatiezaal ziet er geweldig uit met een mooi uitzicht over het water. Tijdens de borrel hadden we allerlei verschillende hapjes uit hun zeer variërende assortiment. Wij kijken terug op een zeer geslaagd event, waarbij de communicatie en service zowel voor, tijdens als na het event wat ons betreft een dikke 8 scoort."

 

naar boven ^

Greenib car (importeur Hyundai)

Datum evenement: Maandag 1 december t/m donderdag 4 december 2014
Doel: Introductie nieuwe hyundai i20
Aantal: 80 gasten per dag
Invulling:              Ontvangst - bijeenkomst met subsessies en proefrijden door de omgeving- lunch - borrel

Reactie Roos Uphoff, Greenib Car:
"Inn Style is een modern pand op een prachtige locatie. Goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Door de medewerkers van Inn Style wordt goed meegedacht over de uitvoering van het evenement en niks is teveel gevraagd. Als onze wensen het in de toekomst toelaten, komen we hier zeker terug."

naar boven ^

Trimbos instituut

Datum evenement: Donderdag 9 oktober 2014
Doel: Jaarlijkse strategiedag
Aantal: 175 gasten
Invulling:              Ontvangst - bijeenkomst met subsessies- lunch - borrel

Reactie Marije de Groot, Trimbos instistuut:
"Inn Style is absoluut de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar. Van begin tot het eind een goed lopende machine. Adviserend, meedenkend, servicegericht en vriendelijke personeel. Dit alles bij elkaar heeft deze dag gemaakt tot een zeer geslaagde bijeenkomst. Dank jullie wel."

naar boven ^

Deloitte

Datum evenement: Vrijdag 12 september 2014
Doel: Team event
Aantal: 60 gasten
Invulling:              Ontvangst - bijeenkomst - borrel met golf afslaan - barbecue

Reactie Sabrine Kasno, Deloitte:
"Met veel plezier kijken we terug naar een geslaagd team event. Na het vergaderen konden we onze hersens even leeg ‘slaan’ door te golfen. Het was wel heel moeilijk om de golfbal in het bootje te slaan.
De BBQ was heerlijk en voor ieder wat wils. Gelukkig hadden we mooi weer en konden we de rest van de avond heerlijk buiten zitten met zicht op het meer. We hebben zeker genoten en bedankt voor de goede service!"

naar boven ^

Alliander NV

Datum evenement: Donderdag 26 juni 2014
Doel: Personeelsdag
Aantal: 110 gasten
Invulling:              Ontvangst met heerlijke muffins en brownies. Aansluitend start bijeenkomst met subsessies en een afsluitende borrel.

Reactie Corine de Jonge, Alliander NV:
"Prachtige plek, zeer aardige, hulpvaardige en professionele medewerkers (bij de voorbesprekingen als op de dag zelf). Een plezier om mee samen te werken! "

naar boven ^

 

 

 

Technische Unie

Datum evenement: Donderdag 19 juni 2014
Doel: Bijeenkomst servicecentrum-medewerkers
Aantal: 150 gasten
Invulling:              Plenaire presentatie, workshops, Drakenbootvaren, Rolling Ball Construction en barbecue

Reactie Hester Weenink, Technische Unie:
"Voor onze bijeenkomst voor servicecentrum-medewerkers hebben wij gekozen voor Inn Style. Een centraal gelegen locatie met mooie leisure-mogelijkheden rondom het pand waar onze medewerkers in een ontspannen sfeer werden bijgepraat over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. De begeleiding vanuit Inn Style alsook de catering zijn van hoge kwaliteit. Kortom; volle tevredenheid over Inn Style en haar medewerk(st)ers."

naar boven ^

 

EMC Computer Systems (Benelux) BV

Datum evenement: Donderdag 5 juni 2014
Doel: Informatieve bijeenkomst voor relaties
Aantal: 30 gasten
Invulling:              Ontvangst met lunch, bijeenkomst en afsluitende borrel

Reactie Ilona van Ginkel, EMC Computer Systems (Benelux) BV:
"Inn style is werkelijk waar een prachtige locatie. Onze ervaring is dat een locatie nèt even het verschil kan maken in hoe je bijeenkomst wordt beoordeeld door je gasten. Voor onze jaarlijkse klantendag in juni hebben we gekozen voor Inn Style. En wat een goede keuze is dit geweest! Zowel de ontvangstruimte als de zaal waarin de sessies werden gehouden, zagen er piekfijn uit en hadden vrij uitzicht op het water. De catering en organisatie was tot in de puntjes verzorgd en de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Niets was ze te veel en verzoeken die we op de dag zelf nog hadden werden ter plekke geregeld. We komen zeker nog een keer terug!"

naar boven ^

4PS

Datum evenement: Dinsdag 20 mei 2014
Doel: Klantendag
Aantal: 150 gasten
Invulling:              Zakelijk programma in de ochtend en in middag een workshopprogramma met een kanosurvival, blowgun schieten, handboogschieten, luchtbuksschieten, golf afslaan vanaf het terras, cocktails shaken, urban golf en radiografische jeeps

Reactie Anette Thomassen - van Laar, 4PS
"Een prachtige, goed verzorgde dag gehad op een mooie locatie!"

naar boven ^

KNX Nederland

Datum evenement: Woensdag 12 maart 2014
Doel: Bijeenkomst
Aantal: 100 gasten
Invulling:              Ontvangst – plenair – lunch – plenair – netwerkborrel

Reactie Rob van Mil, Marketing-Communciatie Manager KNX Nederland:
"Voor de bijeenkomst van het KNX-netwerk in Nederland komen we nu al meerdere keren graag bij Inn Style in Maarssen. Elke keer opnieuw kunnen onze installateurs, system integrators, fabrikanten en leveranciers op deze locatie rekenen op een prima service, uitstekende catering en vooral een heerlijke locatie om te netwerken. De ambiance is perfect en zodra het een beetje mooi weer is, kunnen de bezoekers op het terras aan het water echt genieten."

naar boven ^

 

Optitrade Retailgroep

Datum evenement: Maandag 25 november 2013
Doel: Beurs voor audiciens
Aantal: 200 gasten
Invulling:              Ontvangst – plenair – lunch – plenair – borrel – diner Fresh Streetfood

Reactie Helma Kuipers, Optitrade Retailgroep:
"Prachtlocatie en uitstekende verzorging dat zijn de woorden die we hebben gehoord van deelnemers en leveranciers welke onze beurs en presentaties bezochten bij Inn Style. Zeer vroeg in de morgen brandden de kaarsjes al bij binnenkomst en zorgen voor een perfecte sfeer die gedurende de gehele lange dag aanwezig bleef tot groot genoegen van iedereen. Begeleiding was zeer klantgericht met oog voor detail. De catering liet niets te wensen over. Het mag duidelijk zijn dat Inn Style in onze boeken zeer positief staat genoteerd."

naar boven ^

 

eFocus

Datum evenement: Zaterdag 5 oktober 2013
Doel: Bedrijfsfamiliedag
Aantal: 143 volwassenen en 104 kinderen
Invulling:              Ontvangst – activiteiten voor jong en oud; Childrens Playground met springkussens, crèche, huifkar, schermen, graffiti, aquabubbles, klimwand, workshop chearleading – afsluitende (kids) barbecue – frozen yoghurt dessert

Reactie Lieke Dekker, eFocus:
"Een prachtige locatie met vriendelijk en servicegericht personeel. De catering was goed verzorgd en het eten was erg lekker. De activiteiten waren voor jong en oud en iedereen heeft zich prima vermaakt. Wij willen jullie dan ook hartelijk danken voor het verzorgen van een zeer geslaagde dag."

naar boven ^

Cloetta

Datum evenement: Donderdag 20 juni 2013
Doel: Kick off voor de eigen medewerkers
Aantal: 60 gasten
Invulling:              Ontvangst - bijeenkomst- lunch - subsessies - drakenboot varen - borrel en barbecue

Reactie Louise de Boer, Cloetta:
"We hebben een zeer goede kick off bij Inn Style gehad. Van het eerste contact tot en met de organisatie tot en met de dag zelf hebben zij in alles meegedacht en ook bij alle last minute wijzigingen werd flexibel gereageerd wat we als zeer prettig hebben ervaren. De locatie zelf is fantastisch, leent zich voor vele soorten bijeenkomsten en is bovendien mooi gelegen met ook vanuit de zalen een mooi uitzicht."

naar boven ^

 Kia Motors Nederland B.V.

Datum evenement: Maandag 29 april 2013
Doel: Persintroductie Kia Carens
Aantal: 15 gasten
Invulling: Ontvangst  - presentatie - test rijden- afsluitende lunch

Reactie Sebastiaan van de Pol, Kia Motors Nederland B.V.:
" Prettige locatie op een mooie plek en een goede organisatie. Ons evenement was geslaagd."                                                 

naar boven ^

My Brand

Datum evenement: Woensdag 3 april 2013
Doel: Retail event
Aantal: 35 klanten
Invulling: Ontvangst  - bijeenkomst- afsluitende borrel

Reactie Corianne van der Laan, My Brand:
"De dienstverlening van Inn Style is echt top; het regelt zich vanzelf, je hoeft niets te zeggen of er wordt al aan gedacht. Het eten was echt goed. Dit hebben wij ook vanuit onze relaties vernomen. Kortom een prima verzorging, goede aanvulling op onze eigen organisatie, zeer tevreden en geslaagd relatie-event."

naar boven ^

TriageExpert B.V.

Datum evenement: Dinsdag 29 januari 2013
Doel: Seminar voor klanten
Aantal: 40 gasten
Invulling: Ontvangst met ontbijt - bijeenkomst- afsluitende lunch met golf

Reactie Anneke Ypma, TriageExpert B.V.:
"Weer een prima seminar, dankzij deze fantastische locatie, het meedenken van de sales in de fase voor het evenement en de geweldige partymanager op de dag zelf"

naar boven ^

 

OneXS

Datum evenement: Dinsdag 22 januari 2013
Doel: Nieuwjaarsbijeenkomst voor klanten
Aantal: 50 gasten
Invulling: Ontvangst met Koek en Zopie Inn Style - bijeenkomst- afsluitende borrel

Reactie Metta van Straten, OneXS:
"Onze nieuwjaarsborrel was prima georganiseerd, de locatie zag er pico bello uit en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De reacties waren lovend en wij zullen Inn Style de volgende keer dus zeker weer overwegen.
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!"

naar boven ^

Dutch Dream Group

Datum evenement: Woensdag 12 december 2012
Doel: Zakelijke netwerkbijeenkomst
Aantal: 75 gasten
Invulling: Ontvangst met golf afslaan - bijeenkomst- afsluitende borrel

Reactie Caroline van Heijningen, Dutch Dream Group:
"Super medewerkers bij Inn Style. Zeer klantvriendelijk en een grote mate van flexibiliteit en hulpvaardigheid. Daarnaast is het een mooie locatie met een professionele maar niet al te zakelijke uitstraling, wat goed aansluit bij onze organisatie."

Bekijk de video impressie van dit evenement
naar boven ^

GGN

Datum evenement: Vrijdag 16 november 2012
Doel: Congres
Aantal: 120 gasten
Invulling: Lunch - congres- afsluitende borrel

Reactie Kevin Parijs, GGN:
"Alles was tot in de puntjes geregeld. De locatie is gewoon super gelegen in een mooie omgeving. Goede sfeer, mooi en netjes aangekleed en fijne betrokkenheid van het personeel en de partymanager"

naar boven ^

Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Datum evenement: Donderdag 11 oktober 2012
Doel: Zakelijke bijeenkomst
Aantal: 80 gasten
Invulling: Ontvangst - bijeenkomst - lunch - vervolg programma - afsluitend diner

Reactie Charlotte van Haselen, communicatieadviseur Syntrus Achmea Real Estate & Finance:
"De flexibiliteit, sfeer en ligging van de accommodatie in combinatie met de servicegerichtheid van de medewerkers waren voor ons de redenen om herhaaldelijk onze klanten bij Inn Style te ontvangen."

naar boven ^

PTV Group

Datum evenement: Dinsdag 9 oktober 2012
Doel: Productpresentatie
Aantal: 27 gasten
Invulling: Ontvangst - productpresentatie - lunch met golf afslaan - vervolg programma - borrel

Reactie Kirtan Boedhoe, PTV Group:
"Uitstekende locatie voor een productpresentatie. De aanwezigheid van een eigen partymanager ter plaatste zorgt voor de juiste ontvangst en begeleiding gedurende het event. Outdoor Inn bedankt voor de sportieve lunch break"

naar boven ^

Triage expert

Datum evenement: Donderdag 23 augustus 2012
Doel: Klantendag
Aantal: 20 gasten
Invulling: Klantendag gecombineerd met een activiteitenprogramma

Reactie Anneke Ypma, TriageExpert BV:
"We hebben een fijne dag beleefd bij Inn Style. Een prima ondersteuning op de dag zelf, en er wordt ook prettige aandacht geschonken aan ons zowel vooraf als tijdens en na het evenement."

naar boven ^

 

PeopleGroup

Datum evenement: Zondag 2 september 2012
Doel: Familiedag
Aantal: 35 volwassenen en 25 kids
Invulling: Familiedag met activiteiten voor de volwassenen en kids met afsluitende barbecue

Reactie Jill van Oers, Flow Support, het organisatiebureau:
" Prachtige locatie, sportief en loungen zijn bij Inn Style een mooie mix van actie en ontspanning voor een zakelijke familiedag aan het water!"  

naar boven ^

 Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling

Datum evenement: Woensdag 27 juni 2012
Doel: Afscheidsborrel
Aantal: 75 personen
Invulling: UItgebreide borrel met amusehapjes, golf afslaan en de Ipad DJ

Reactie Petra Boogerd, Ballast Nedam Bouw & Ontwikkeling:
"Ik heb zeer plezierig contact gehad met Inn Style. We werden hartelijk ontvangen en het personeel is erg bereidwillig. Daarbij ligt het in een mooie omgeving."           

naar boven ^

BAM Woningbouw

Datum evenement: Vrijdag 29 juni 2012
Doel: Managementdag
Aantal: 35 personen
Invulling: Ontvangst– inhoudelijk programma – zomerse lunch – GPS solextour – borrel - barbecue

Reactie Marjanne Beijen, directiesecretaresse BAM Woningbouw:
"Leuke locatie, mooi aan het water, goede catering, solextour was erg leuk!"                                                                                         

naar boven ^

Vivisol

Datum evenement: Donderdag 24 mei 2012
Doel: Symposium Sleepless 2012 met Italiaans thema
Aantal: 140 personen
Invulling: Hartelijk Italiaans ontvangst– inhoudelijke workshops en activiteit Rally di Vivisol – Op maat gemaakte Italiaanse lunch – inhoudelijke subsessies – aangeklede Italiaanse borrel

Reactie Petra Beunis, Vivisol:
"Het evenement is in alle opzichten geslaagd! De creativiteit van en opvolging door onze contactpersoon waren voor ons doorslaggevend om voor deze prachtige locatie aan het water te kiezen. Op de dag zelf waren “de weergoden” ons zeer gunstig gezind wat deze locatie, met goed ge-airconditioned zalen, flexibiliteit van de partymanager, compleet met de inzet van een charmante, zingende ijscoman, tot een toplocatie voor onze gasten maakte. De catering was tot in de puntjes verzorgd en als dan ook de party-medewerkers uitstralen er plezier in te hebben om het onze gasten naar de zin te maken, dan kan de dag niet meer stuk.

Inn Style, bedankt, Sleepless 2012 was een enorm succes!"

naar boven ^

 

Redwood Software

Datum evenement: Donderdag 3 mei 2012
Doel: Een vergadering met business partners
Aantal: 17 gasten
Invulling: Ontvangst met lunch – vergadering

Reactie Sheila Badoux, Redwood Software:
"Schitterende locatie op een centrale plek in het land. Goede verzorging en vooral ook de juiste professionele uitstraling die je zoekt als bedrijf."
naar boven ^

 
Wilhelmina Kinder Ziekenhuis

Datum evenement: Woensdag 26 oktober 2011 & woensdag 29 februari 2012
Doel: Een activiteitenprogramma waarbij de kinderen leren samenwerken en omgaan met anderen
Aantal: 18 kinderen
Invulling: Ontvangst – activiteiten – drankje na afloop

Reactie Patrick van der Torre, UMCU:
"Wij houden hier de aftrap van onze skillslab bijeenkomsten voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar met een chronische aandoening. De omgeving, service, activiteiten en professionele begeleiding van Outdoor inn zorgen iedere keer weer voor een WOW-factor. De jongeren en hun ouders krijgen gelijk een thuis gevoel wat helpt bij het creëren van een groep. Outdoor Inn super bedankt voor het faciliteren van dit proces. Tot de volgende keer ! WKZ-Skillslab team!
naar boven ^


 

Van der Seijde

Datum evenement: Zaterdag 20 augustus 2011
Doel: 50-jarig feest voor familie en zakelijke contacten.
Aantal: 78 volwassenen & 10 kinderen
Invulling: Ontvangst – activiteiten – barbecue – feest

Reactie de heer G. van der Seijde:
'"Gelijk vanaf aankomst hadden we al het goede gevoel! Prachtige locatie en een vriendelijke ontvangst. Compliment aan de bediening, de begeleiders bij de outdoor activiteiten (super vriendelijk, geduldig en kundig!) en de koks bij de BBQ! Dit was BBQ op een hoger niveau. Heerlijk en op aparte manier klaargemaakt. Dus afsluiten met 1 woord: SUPER!" 
naar boven ^ 


 

Delta Lloyd

Datum evenement: Dinsdag 6 september 2011
Doel: Jaarlijkse medewerkersdag
Aantal: 200 medewerkers
Invulling: Ontvangst – presentaties – lunch – subsessies – muziekquiz – barbecue

Reactie Fred van Dijk, Delta Lloyd:
"Dit is het tweede jaar dat we bij Inn Style zijn geweest en we kijken terug op een geslaagd congres. De catering was helemaal naar wens, we hebben veel complimenten gekregen op de barbecue. De speciaal op maat gemaakte muziek/sport quiz viel in goede aarde bij de deelnemers." 
naar boven ^

Cofely Nederland

Datum evenement: Woensdag 19 januari 2011
Doel: Sourcingdag voor de inkopers
Aantal: 75 personen
Invulling: Ontvangst – presentaties – lunch – subsessies – aangeklede borrel

Reactie Manon Sas, Cofely Nederland:
"Prachtige plek, zeer hulpvaardige en professionele medewerkers. Een plezier om mee samen te werken! De paar punten die we op de dag tegen kwamen werden meteen behulpzaam opgelost. Een dikke acht voor de totale organisatie."
naar boven ^

Freesmij

Datum evenement: Vrijdag 7 januari 2011
Doel: Jaarlijkse Medewerkers Informatiedag aan het begin van het jaar
Aantal: 125 personen
Invulling: Ontvangst – plenaire opening– subsessies afgewisseld met activiteit – lunch - plenaire afsluiting - aangeklede borrel

Reactie Jacqueline Westerik, Freesmij:
"We zijn al bijna kind aan huis bij jullie. De dag liep wederom gesmeerd, er viel echt niks op aan te merken. Dit mede dankzij het team van medewerkers. Onze complimenten!"
naar boven ^

Ziggo

Datum evenement: Donderdag 10 maart 2011
Doel: Een heisessie voor de afdeling Strategy & Legal
Aantal: 20 medewerkers
Invulling: Ontvangst – plenaire bijeenkomst – diner – plenaire bijeenkomst

Reactie Linda Visscher, Ziggo:
"We zijn zeer tevreden over de informatie en contacten van tevoren, de laatste check of alles akkoord is, de check achteraf: keurig. Bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam, ze kwamen vaak vragen of alles in orde was en onze vragen werden direct en correct afgehandeld."
naar boven ^

Ziggo

Datum evenement: Donderdag 12 mei 2011
Doel: Training
Aantal: 15 medewerkers
Invulling: Ontvangst – training – lunch – training

Reactie Danielle Nieuwenhuizen, Ziggo:
"Chapeau voor het succesvol laten zijn van deze training op een prachtige locatie met medewerkers die het concept 'overtreffen van verwachtingen' begrijpen en de toegevoegde waarde van daadwerkelijke hospitality hebben laten zien."
naar boven ^

WE Europe

Datum evenement:        Woensdag 2 februari 2011
Doel: Kickoff van het nieuwe seizoen
Aantal: 155 storemanagers
Invulling: Ontvangst – plenaire presentatie– lunch – subsessies – aangeklede borrel

Reactie Nadia Agrandi, WE europe:
" Bedankt voor de fijne dag! Wij komen graag nog eens terug. Wat een goede service!."
naar boven ^

 

Allerzorg

Datum evenement:       Woensdag 21 juni 2017
Doel:      Teambuildingsdag
Aantal: 300 gasten 
Invulling:
ontvangst – plenaire opening – activiteitenprogramma Beach Games – borrel – barbecue – borrel met DJ

Reactie Marielle de Jong, Allerzorg:
"Op 21 juni vierde Allerzorg haar 11e verjaardag. Dit jaar vierden wij dit bij Inn Style. 

De begeleiding bij de voorbereiding voor het feest en op de dag zelf is uitermate professioneel. Medewerkers van Inn Style geven je het gevoel dat je alles uit handen kunt geven en verzekert bent van een feest dat tot in de puntjes goed verzorgd is. Inn Style is voor ons de perfecte locatie gebleken, niet alleen qua samenwerking maar natuurlijk ook vanwege haar unieke ligging: toplocatie.

Wij hebben in alle opzichten een fantastische dag beleefd en raden Inn Style zeker aan!"

naar boven ^

DHL Express Netherlands

Datum evenement:       Dinsdag 11 april 2017
Doel:      Kick-off: plannen 2017 aan medewerkers presenteren 
Aantal: 116 personen 
Invulling:
Ontvangst met lunch - plenair programma - subsessies - afsluitende borrel

Reactie Ina Tax, DHL Express Netherlands:
"Wij hebben een super mooi event mogen organiseren in samenwerking met de medewerkers van Inn Style. In de voorbereiding zij wij super geholpen, we werd met ons meegedacht en we werden voorzien van alle informatie die wij nodig hadden. Op de dag van het event is alles naar wens verlopen; dit was mede door de hulp van de medewerkers van  Inn Style. Onze gastheer voor deze dag en de technische assistent hebben alle hulp gegeven die wij nodig hadden en ook de flexibiliteit van de genoemde medewerkers was top!

Flexibiliteit en support zijn de woorden die hoog in het vaandel staan bij Inn Style! Dank voor jullie super support!"

naar boven ^

Optitrade Retailgroep

Datum evenement:       maandag 21 november 2016
Doel:      Audiologie marathon
Aantal: 170 personen 
Invulling:
Ontvangst - plenair- lunch met beursbezoek- plenair- diner

Reactie Helma Kuipers, Optitrade Retailgroep:
"Op maandag 21 november hebben we voor de 3de keer op rij onze bijeenkomst Optitrade Audiologie Marathon 2016 georganiseerd bij Inn Style in Maarssen.

Prachtige locatie, ideaal gelegen en precies op maat voor de beurs met onze leveranciers en de bijeenkomst voor onze audiciens. Wederom een zeer geslaagde dag met veel aandacht voor een optimale verzorging. Alles was top geregeld!"

naar boven ^

ICT Automatisering

Datum evenement:       Zaterdag 17 september 2016
Doel:      Medewerkersfeest
Aantal: 500 personen 
Invulling:
Ontvangst - welkomstwoord - workshopprogramma - live cooking diner- feest

Reactie Marcella van Dijk, ICT Automatisering:
"In 2016 heeft ICT Group besloten om het jaarlijkse bedrijfsfeest te houden bij Inn Style. Het thema was Ibiza Summer en dit sloot heel goed aan bij de locatie. Inn Style denkt mee, ontzorgt en garandeert kwaliteit. Van de organisatie tot en met het eten en hetentertainment, alles was tot in de puntjes goed geregeld!

Onze 500 medewerkers hebben met hun partners genoten van diverse workshops, een uitgebreid BBQ diner, goede band en de algehele sfeer en service die Inn Style biedt!"

naar boven ^

ABS Autoherstel

Datum evenement:       Donderdag 30 juni 2016
Doel:      Relatie-event (klantenbinding)
Aantal: 180 personen 
Invulling:
Ontvangst - welkomstwoord en sprekers - gelegenheid om proef te rijden met elektrische auto's - netwerkborrel - barbecue

Reactie Ineke van Klei en Stella van Deursen- Hagenaar:
"Donderdag 30 juni jl. hebben wij onze eerste relatie-event georganiseerd voor al onze relaties met als afsluiter een borrel inclusief BBQ. Inn Style was een perfecte aanvulling op een zeer geslaagde dag. Een prachtige locatie gelegen aan het water met mooie (lounge)ruimtes en terrassen. Een superleuk en behulpzaam team, een echte “hands-on” mentaliteit. Technische faciliteiten waren meer dan prima. Ook de BBQ was goed geregeld, we hebben heerlijk gegeten.
Van onze relaties hebben we alleen maar enthousiaste reacties ontvangen. Voor herhaling vatbaar!"

naar boven ^

Noordhoff Uitgevers

Datum evenement:       Vrijdag 17 juni 2016
Doel:      Medewerkersdag in het thema 'werelds'
Aantal: 250 personen 
Invulling:
Ontvangst - opening met lachenergizer - workshopprogramma - diner - feest

Reactie Jeannet Grootdonk, Noordhoff Uitgevers:
‘Noordhoff Uitgevers bestaat dit jaar 180 jaar en het was tijd voor een Wereld(s)feest! Met zo’n 250 collega’s gingen we los bij Inn Style en dat bleek een geslaagde keuze. Inn Style bezit een prachtige locatie aan het water, sfeervolle (lounge)ruimtes en terrassen, maar vooral: een prima team dat geweldig meedenkt en –werkt en dat garant staat voor een feest zoals wij dat voor ogen hadden. Ons Wereld(s)feest werd gevierd met een bonte mix aan activiteiten, entertainment, ongedwongen relaxen, topartiesten, een band die de hele tent op z’n kop zette en heerlijk eten en drinken. Een aanrader!’

naar boven ^

Fujitsu Nederland

Datum evenement:       Zaterdag 11 juni en maandag 13 juni 2016
Doel:      Personeelsmiddag en klant en partner evenement
Aantal: 200 personen op de personeelsmiddag en 350 op het klant en partner evenement 
Invulling:
Personeelsmiddag: diverse workshops – borrel - barbecue
Klant en partner evenement: ontvangst met lunch – diverse sessies – afsluitende borrel

Reactie Monique van der Horst en Apong Boogaard, Fujitsu Nederland:
‘Wat een geslaagde paar dagen hebben we gehad bij Inn Style! De personeelsmiddag was super geregeld, wij hebben nergens naar om hoeven kijken en hebben daardoor zelf ook van de middag kunnen genieten. Van onze collega’s hebben we ook alleen maar enthousiaste reacties ontvangen. De borrel en de barbecue waren een mooie afsluiting van een gezellige middag. Zondag waren we weer aanwezig voor het opbouwen en ook deze dag is vlekkeloos verlopen. Onze collega’s uit het buitenland waren ook enorm tevreden over deze mooie evenementen locatie. Maandag hadden we ons klant en partner evenement welke door alle partijen als zeer goed is ervaren. Inn Style heeft met beide evenementen goed meegedacht, ze hebben zich flexibel opgesteld en ook goede oplossingen geboden bij uitdagingen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!’

naar boven ^

De Persgroep

Datum evenement:       Maandag 9 mei 2016
Doel:      Informatieve netwerkbijeenkomst met als thema: Effect to the max!
Aantal: 150 gasten
Invulling: Ontvangst - plenaire opening - subsessies - lunch met golf afslaan - subsessies - borrel

Reactie Tim Moonen, De Persgroep:
“Op 9 mei 2016 hebben wij voor het eerst de Advertiser’s Day georganiseerd voor 150 klanten. Inn Style heeft een flinke bijdrage geleverd aan een meer dan geslaagde dag. Op een mooie locatie aan het water, met een uitstekende organisatie en overheerlijke catering heeft Inn Style geholpen om een top event neer te zetten.”

naar boven ^

Pink Web Applications B.V.

Datum evenement:       Dinsdag 3 november 2015
Doel:      PinkWeb Portal Event
Aantal: 350 gasten
Invulling: Ontvangst met lunch - plenaire opening - subsessies - aangeklede borrel met activiteiten en entertainment

Reactie Linda Meulenkamp, Pink Web Applications B.V.:
"Een prachtige locatie met een mooie grote ruimte voor plenaire sessies, voldoende parkeerplaatsen en zeer goede catering. De communicatie is erg soepel verlopen en er wordt meegedacht in de plannen/mogelijkheden. Zeer klant- en servicegericht, ook op de dag zelf. Kortom, tevreden partners, klanten en medewerkers!!"

naar boven ^

Bridgevereniging De Vechtstreek

Datum evenement:       Zaterdag 19 september 2015
Doel:      50-jarig jubileum
Aantal: 150 gasten
Invulling: Ontvangst- openingswoord- bridge speelrondes- lunch - borrel

Reactie namens de lustrumcommissie:
" Wij konden zaterdag om 18.00 uur al terugkijken op een zeer geslaagde dag. Het team onder aansturing van de partymanager heeft keurig gewerkt en het programma uitgevoerd zoals we hadden afgesproken. Gedurende de dag is ook de nodige flexibiliteit aan het evenement gelegd. Onze 150 leden hebben het reuze naar hun zin gehad. Ook de burgemeester leek geamuseerd door het hele gebeuren. Kortom een zeer geslaagde dag. We zullen Inn Style zeer zeker recommanderen!"

naar boven ^

De Bijenkorf

Datum evenement:       Maandag 31 augustus 2015
Doel:      Informatiedag voor de managers en supervisors van alle filialen
Aantal: 250 personen
Invulling: Ontvangst- presentatie- workshops- lunch met golf afslaan- workshops- borrel

Reactie Kees van Wezel,Product Group Manager Food & Restaurants van De Bijenkorf
"Twee keer per jaar organiseren wij een Infodag voor de managers en supervisors in onze filialen en van het hoofdkantoor; we proberen elk half jaar de lat hoger te leggen en een inspirerende locatie te zoeken. Op een prachtige zomerdag in augustus mochten wij de verwachtingen overtreffen bij Inn Style, super mooie locatie, erg vriendelijke en service gerichte medewerkers en een perfecte locatie om mee samen te werken. Alles goed geregeld, hulpvaardig en gastgericht! Wij kunnen Inn Style met plezier aanbevelen bij toekomstige gasten! TOP locatie met het mooiste terras van Nederland!"

naar boven ^

Register Belasting Adviseurs

Datum evenement:       Donderdag 2 juli
Doel:      Medewerkersdag
Aantal: 33 personen
Invulling: Ontvangst- training- lunch- Giant Escape from Prison- borrel- barbecue

Reactie Daniëlle Jansen, Register Belasting Adviseurs:
"Ik heb plezierig contact gehad met Inn Style. Het eerste telefonische contact werd al zeer vakkundig opgepakt en begeleid.De locatie straalt zakelijkheid, sportiviteit en sfeer uit. De begeleiding ter plaatse was top en er werd goed meegedacht om de actieve middaginvulling optimaal af te stemmen op het warme weer. Wij hebben genoten van de lunch, hapjes en bbq. Dank daarvoor en zeker tot ziens!"

naar boven ^

Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud

Datum evenement:       woensdag 15 april 2015
Doel:      Medewerkersdag
Aantal: 40 personen
Invulling: Lunch - bijeenkomst - percussie workshop - borrel

Reactie: Annemarie van Gendt, Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud
"We hebben een fantastische middag gehad bij Inn Style! Prachtige locatie, gastvrij team, goede kwaliteit van lunch en natuurlijk een inspirerende percussie sessie."

naar boven ^

Vakmedianet

Datum evenement:       Dinsdag 17 maart 2015
Doel:      am:pensioenstrijd - Keep up the pressure!
Aantal: 150 personen
Invulling: Lunch - plenair - subsessies - borrel

Reactie: Cindy Dijkerman, Vakmedianet / am:
'Onze eerste keer bij Inn Style Maarssen was een succes. Sprekers en bezoekers zijn enthousiast over het prachtige uitzicht, de prettige ruimtes en de goede catering. De communicatie vooraf was professioneel en het personeel op de dag zelf was zeer servicegericht. Tot de volgende keer!'

naar boven ^

Rijkswaterstaat

Datum evenement:       Dinsdag 27 januari 2015
Doel:      Strategiemeeting 'BIM' voor het management
Aantal: 14 personen
Invulling: Ontvangst – activiteit 'rolling ball construction'– bijeenkomst- lunch- bijeenkomst- borrel

Reactie Annemieke Meester, BIM projectmanager Informatie en Organisatie:
'Inn Style heeft onze ambassadeursdag op 3 feb 2015 uitstekend verzorgd. De voorbereiding en de uitvoering waren uitstekend verzorgd. De ondersteuning gedurende de dag is zeer klantgericht en iedereen was zeer te spreken over de verzorging van de dag. Daarnaast is het natuurlijk - ook in de winter – een hele mooie plek.
Inn Style is een plek om terug te komen.

naar boven ^

Hilversum Events

Datum evenement:       Woensdag 10 december 2014
Doel:      Bijeenkomst 'Get Conneced' voor de  klant EBU
Aantal: Drie delen in de dag, 80, 110, 150 personen
Invulling: Ontvangst – subsessies– ontvanst- bijeenkomst- ontvangst- borrel

Reactie Isabelle van Hedel, Hilversum Events:
"Inn Style is een pracht locatie! Geweldig uitzicht, een huiselijke sfeer en meer dan voldoende parkeergelegenheid :-). Veel dank voor jullie bijdrage…het was voor ons en voor onze klant een erg geslaagde bijeenkomst!” 

naar boven ^

BBP Media

Datum evenement:       Dinsdag 25 november 2014
Doel:      Marketing & Technology Congres
Aantal: 100 gasten
Invulling: Ontvangst – subsessies– lunch- congres- borrel

Reactie Marilyn Donkor, BBP Media:
 "Inn Style is een schitterende locatie en met haar top personeel en catering een perfecte plek voor een succesvol zakelijk event.” 

naar boven ^

DEP works

Datum evenement:       Dinsdag 21 oktober 2014
Doel:      Netwerkbijeenkomt voor aangesloten leden
Aantal: 25 secretaresses
Invulling: Ontvangst – bijeenkomst– activiteit - borrel

Reactie Josien Lekkerkekker, DEP WORKS:
“ Voor het derde DEP WORKS Associates Event maakte DEP WORKS gebruik van de faciliteiten van Inn Style. Wij kunnen uit ervaring vertellen dat deze locatie alles te bieden heeft waar de ideale meetingslocatie aan moet voldoen.” 

naar boven ^

Ovivo Holland bv

Datum evenement:       Dinsdag 23 september 2014
Doel:      Klantendag Ovivio Connect Studiedag
Aantal: 63 gasten
Invulling: Ontvangst – bijeenkomst– borrel met boogschieten naar het water - barbecue

Reactie Silvia van Groeningen, Ovivo Holland:
“ Hierbij willen wij jullie graag allen bedanken voor de goede zorgen en de flexibiliteit vooral. Het was voor ons de eerste keer dat we dit organiseerden en we liepen voor op schema. Bij jullie was het geen probleem om daaraan aan te passen.

Ook jullie behulpzaamheid en vriendelijkheid hebben wij zeer op prijs gesteld. Bedankt voor jullie bijdrage om deze dag voor ons tot een succes te maken.” 

naar boven ^

WMX Communications & Events

Datum evenement:       Donderdag 28 augustus 2014
Doel:      Medewerkersdag voor een klant van WMX
Aantal: 60 gasten
Invulling: Ontvangst – bijeenkomst– opnemen commercial - lunch- bijeenkomst - barbecue

Reactie Winny Schreurs, WMX Communications & events:
“De mix van service, interieur, faciliteiten, catering, activiteiten en super buitenterrein/terras maakt dat Inn Style een heerlijke locatie is om op een ontspannen manier, energie vrij te laten komen voor nieuwe projecten en creatieve oplossingen!” 

naar boven ^

Recreatie Midden-Nederland

Datum evenement: Donderdag 12 juni 2014
Doel:      Recreatie intro-dag
Aantal: 30 gasten
Invulling: Ontvangst – introductie – borrel

Reactie Mary de Haan, Recreatie Midden-Nederland:
“Alles was goed geregeld voor onze Recreatie intro-dag. De locatie was fantastisch, de gasten waren verrast. De betrokkenheid van het personeel en de partymanager was super!” 

naar boven ^

 

 

 

TNO Triskelion BV

Datum evenement: Donderdag 5 juni 2014
Doel:      Bedrijfsuitje
Aantal: 143 gasten
Invulling: Secret Mission speciaal geschreven naar de bedrijfsstrategie van TNO Triskelion met aansluitend een barbecue en de ice cream bar

Reactie Yvette Estourgie, TNO Triskelion BV:
Met veel genoegen kijken wij terug op een geslaagd bedrijfsuitje op 5 juni 2014 bij Inn Style in Maarssen. Alle medewerkers van TNO Triskelion waren erg enthousiast over de licht sportieve activiteiten die waren georganiseerd. Er was voor ieder wat wils en het programma was geschikt voor elke leeftijd.  Gelukkig werkte het weer op het juiste moment mee en konden de activiteiten, zoals standbeelden maken en estafette lopen in een waterig zonnetje worden volbracht. Toen het eenmaal tijd was om van de goed verzorgde en heerlijke BBQ te gaan genieten, konden zelfs de zitkussens op het gras! Inn Style dacht, zowel vooraf als tijdens het evenement, goed met ons mee, zodat ook de strategie die door ons in het bedrijfsuitje was ingebed goed tot zijn recht kwam. Al met al: een dikke voldoende!” 

naar boven ^

 

Stichting Utrecht Cares

Datum evenement: Woensdag 28 mei 2014
Doel:      Sportdag voor kinderen uit Kanaleneiland met vrijwilligers van PepsiCo
Aantal: 400 kinderen en 120 vrijwilligers
Invulling: Sportdag met 27 clinics, zowel binnen als buiten

Reactie Marthe Kolman, Utrecht Cares:
Dankzij de prettige samenwerking met Inn Style, zowel tijdens de organisatie als op de dag zelf, was de sportdag een groot succes. De locatie leent zich uitstekend voor zo’n groot evenement. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft!” 

naar boven ^

Gemeente Utrecht Toezicht en Handhaving

Datum evenement: Dinsdag 8 oktober 2013
Doel:      Teamuitje
Aantal: 150 gasten
Invulling: Ontvangst – The Secret Mission – borrel – diner – dessert

Reactie Margriet Krachten, Gemeente Utrecht Toezicht en Handhaving:
“Het was een zeer geslaagd evenement wat mede tot stand is gekomen door de goede begeleiding, zowel vooraf als tijdens het evenement. Voor herhaling vatbaar.” 

naar boven ^

 

Bewonersvereniging Molenpolder Maarsseveen

Datum evenement: Zaterdag 6 juli 2013
Doel:      Open dag van de buurtvereniging
Aantal: 125 gasten
Invulling: Verzorging van de activiteiten golf afslaan en blowgun schieten

Reactie Willem Jan Boot, Bewonersvereniging MolenpolderMaarsseveen:
“Mede dankzij Outdoor Inn is ons bewonersfeest tot een succes geworden. Juist de combinatie van gezelligheid, wat eten en drinken en aansprekende activiteiten maakte de deelnemers enthousiast. Wat ons betreft is deze combinatie voor herhaling vatbaar.” 

naar boven ^

 

Flow Support

Datum evenement: Woensdag 22 mei 2013
Doel:      Relatiedag voor de klant People Group
Aantal: 115 gasten
Invulling:                     Ontvangst - bijeenkomst- borrel en barbecue met golf afslaan vanaf het terras

Reactie Jill van Oers, Flow Support:
 “Prachtige locatie, goede vriendelijke service en mensen. Inspirerende omgeving voor onze relatiedag. Een locatie om vaker gebruik van te maken.” 

naar boven ^

 PGGM

Datum evenement: Donderdag 25 april 2013
Doel: Medewerkersdag
Aantal: 55 gasten
Invulling: Ontvangst - activiteit 'Maak een eigen Lipdub'- afsluitende barbecue

Reactie Saskia Barkey, PGGM:
"Inn Style is een perfecte locatie voor zowel een formeel als informeel evenement. Een professioneel team van hulpvaardige en flexibele medewerkers, een inspirerende omgeving, een prachtige locatie en een zeer goede catering. Een absolute aanrader!!!!

Ga vooral door met jullie manier van werken! Nogmaals dank voor jullie inzet en hulp!”

naar boven ^

 

Collistar

Datum evenement: Vrijdag 27 maart 2013
Doel: Klantendag icm 30 jarig bestaan
Aantal: 285 gasten
Invulling: Ontvangst met Italiaanse maaltijd- presentatie producten - afsluitende borrel

Reactie Anneke Schotman, verantwoordelijk voor Marketing & CRM Belgie & Luxemburg:
"Collistar wilde dit jaar voor het eerst de nieuwe producten op een geheel nieuwe en interactieve manier aan de klanten presenteren. Dit is bijzonder goed gelukt met dank aan onder andere de mooie locatie met zalen in verschillende sferen, het heerlijke eten en de geweldige assistentie van de mensen van Inn Style. We krijgen alleen maar positieve reacties van onze klanten die het evenement bezocht hebben."

naar boven ^

Talent&Pro

Datum evenement: Vrijdag 8 maart 2013
Doel: Kennismakingsborrel na overname bedrijf Match & More
Aantal: 250 gasten
Invulling: Ontvangst met Prosecco - officieel woord - borrel met uitgebreide hapjes

Reactie Joan van Dormael, Talent & Pro:
'Ik vond het boekingstraject goed verlopen. Er werd snel gereageerd en alles was heel duidelijk en overzichtelijk. De paar kleine obstakels die we tegen kwamen werden goed opgelost. De locatie van zichzelf straalt meteen al een goede sfeer uit. Het is goed bereikbaar en de meerdere ruimtes maken dat je makkelijk kunt op- en afschalen en voor verschillende doeleinden bij deze locatie terecht kunt. De service gedurende het evenement zelf was zeer goed! Als verantwoordelijke voor evenementen, komt het niet vaak voor dat ik mezelf ook onder de menigte kan begeven, maar ik heb dit keer bijna geen omkijken naar gehad en alles liep gesmeerd. Al met al zeer tevreden!'

naar boven ^

 

Valori

Datum evenement: Zaterdag 19 januari 2013
Doel: Bedanken van de medewerkers met partners, thema Fire & Ice
Aantal: 125 bezoekers
Invulling: Ontvangst welkomstcocktail - uitgeserveerd 4-gangen diner - borrel/feest

Reactie Christine Muilenburg-van Dijk, Valori:
'Valori organiseert eenmaal per jaar een diner voor  haar medewerkers en hun partners. Dit keer was de insteek voor het diner: ongedwongen sfeer, inspirerende locatie en feest na afloop.

Bij toeval werden we geattendeerd op de locatie Inn Style. Na een uitgebreid telefoongesprek ontvingen we vrij snel een offerte met daarin diverse mogelijkheden op basis van hetgeen we besproken hadden. Na intern overleg hebben we toch besloten om het volledige programma om te gooien waardoor de offerte compleet moest worden aangepast. Ook dit ging zonder problemen; met advies van Inn Style in combinatie met de wensen van Valori is het gelukt om een fantastische avond te verzorgen. Een avond met een heerlijk uitgebreid 4-gangen diner, een spoom tussendoor en na het eten de voetjes van de vloer met de I-pad DJ. Inn Style heeft ons zeer gastvrij ontvangen en van goede tips voorzien om deze avond volledig naar wens te maken. Bedankt hiervoor!'

naar boven ^

 

ProMedia Group

Datum evenement: Maandag 26 november 2012
Doel: Lesauto testdag
Aantal: 700 bezoekers
Invulling: Ontvangst - testritten & bezoek aan stands - lunch - testritten & bezoek aan stands - borrel

Reactie Joan Blaas, directeur ProMedia Group:
"Onze bezoekers waren positief verrast door de ontspannen sfeer bij Inn Style. Daardoor was het makkelijk voor de standhouders om met de bezoekers in contact te komen en zaken te doen.
Als beursorganisator was het fantastisch om te kunnen vertrouwen op de jarenlange ervaring van het Inn Style team. Wij zijn dan ook vol lof over deze unieke locatie."

naar boven ^

Ziggo

Datum evenement: Woensdag 7 november 2012
Doel: Medewerkersdag met een activiteitenprogramma
Aantal: 110 gasten
Invulling: Ontvangst - openingswoord - funsurvival - barbecue

Reactie Sander Brandse, Ziggo:
"De schitterende locatie van Inn Style staat garant voor een succesvol zakelijk evenement. Organisatie, begeleiding en de catering van het evenement is bij Inn Style in goede handen!“

naar boven ^

Audax Media/ Santé

Datum evenement: Zaterdag 27 oktober 2012
Doel: Santé Sparkling Saturday: de belevingsdag voor de lezeressen van het magazine Santé
Aantal: 500 gasten
Invulling: Beurs met allerlei stands, inspirerende workshops, lezingen, golf afslaan en heerlijke catering

Reactie Annemieke Homan, Marketing Manager bij Audax Media:
"Wat een dag en dat voor een eerste keer! De reacties van zowel bezoekers als standhouders zijn lovend! Maar dit is absoluut voor een groot deel te danken aan Inn Style. Dat de locatie prachtig is wist ik al maar wat een team hebben zij daar staan! Meedenken, meewerken, extra werk verzetten, niets was te gek. Inn Style; hartstikke bedankt en op naar 2013!“

naar boven ^

Omnimark

Datum evenement: donderdag 4 oktober 2012
Doel: Afsluiting van een project
Aantal: 25 gasten
Invulling: Ontvangst met golf afslaan - barbecue - dessert

Reactie Marloes Fransen, Omnimark:
" Ter afsluiting van een mooi project werd besloten om dit te vieren met een BBQ. Uiteindelijk leek het door een collega aangeraden Inn Style voor ons een perfecte locatie. Ondanks het moeilijke kiezen tussen de vele verschillende aangeboden activiteiten, besloten we low-key te blijven met hapjes, BBQ en ijs als dessert. Ook konden er voor het eten (golf) balletjes worden geslagen. Het weer speelde mee, het eten was lekker en het uitzicht over het meer was heerlijk. Het grote aantal heaters zorgden ervoor dat het ook na zonsondergang in oktober zeer aangenaam bleef buiten. Een rustgevende, mooie en relaxte (mede gecreëerd door prettige lounge muziek) setting voor een TOP avond! Bedankt iedereen!"

naar boven ^

 

Openlucht school Breda

Datum evenement: donderdag 30 augustus 2012
Doel: Sportdag voor leerlingen uit het speciaal onderwijs waaronder kinderen met een langdurige ziekte, kinderen met een handicap of een functiebeperking 
Aantal: 90 leerlingen
Invulling: Activiteitenprogramma met o.a. bamboetoren bouwen, potlodenspel, blowgun schieten en discgolf

Reactie Astrid Heitling, Openlucht school Breda:
" Voor ons introductiekamp op de Openluchtschool Breda waren wij op zoek naar leuke en originele activiteiten. Hiervoor hebben we Inn Style ingeschakeld. Zij hebben voor ons een fantastische dag georganiseerd, waar onze leerlingen kennis konden maken met een aantal nieuwe en zeer originele activiteiten. Deze werden 's ochtends geplaatst, waarna tijdschema's werden uitgedeeld en alle leerkrachten instructie kregen bij de verschillende onderdelen. Met name de stormbaan en het disc golf konden op veel enthousiasme van de kinderen rekenen. De leerlingen, en ook leerkrachten, hebben enorm genoten van deze leuke en perfect verzorgde dag!"

naar boven ^

 PostNL

Datum evenement: Dinsdag 3 juli 2012
Doel: Zakelijke bijeenkomst voor de medewerkers
Aantal: 120 gasten
Invulling: Ontvangst met amusediner – bijeenkomst - borrel

Reactie Carol van der Hoek, PostNL:
"Het evenement is in zijn geheel goed verlopen. We zijn erg tevreden over de locatie, het personeel, de catering en de techniek."

naar boven ^

SNS Reaal

Datum evenement: Donderdag 14 juni 2012
Doel: Afdelingsoverleg
Aantal: 20 gasten
Invulling: Ontvangst – sessie– lunch incl. golf afslaan – sessie - borrel

Reactie Mark van Klinkenberg, SNS Reaal:
"Het was een inspirerende dag met mooi weer op een toplocatie, dit alles heeft er toe bijgedragen dat niet alleen de dagdoelstelling is behaald maar ook overtroffen. Bedankt voor de goede zorgen"

naar boven ^

 

VvAA, redactie Arts en Auto

Datum evenement: Dinsdag 26 juni 2012
Doel: Coachingsdag
Aantal: 10 gasten
Invulling: Ontvangst – sessie– lunch – sessie

Reactie Anne Barendrecht, VvAA:
"De dag was zeer goed verzorgd. Inn Style heeft hele vriendelijke bediening. We hadden een erg lekkere lunch, zelfs iets teveel. Bedankt voor de goede service"

naar boven ^

  

Netwerk voor Ondernemende Onderwijskundigen

Datum evenement: Vrijdag 20 april 2012
Doel: NetOO Lustrumcongres
Aantal: 117 gasten
Invulling: Ontvangst – workshops– lunch – subsessies - borrel

Reactie Jacintha Timmermans, NetOO:
"We hebben een uitstekende begeleiding gehad voor en tijdens ons lustrumcongres. Inn Style denkt mee en werkt mee om al onze wensen mogelijk te maken, zelfs bij last minute changes.'

naar boven ^

 KWR Water

Datum evenement: donderdag 29 & vrijdag 30 maart 2012
Doel: Tweedaags congres 10 jaar Bedrijfstakonderzoek Nederlandse Waterbedrijven
Aantal: dag 1: 155 gasten, dag 2: 120 gasten
Invulling: Ontvangst – presentaties– lunch – subsessies - activiteit Rolling Ball Construction – Diner Fresh Streetfood

Reactie Hilde Vorst, KWR Watercycle Research Institute :
"De gastvrije en sfeervolle uitstraling van evenementenlocatie Inn Style heeft een grote bijdrage geleverd aan een zeer geslaagd congres '10 jaar BTO'. De professionele en flexibele instelling van de Inn Style medewerkers heb ik als zeer prettig ervaren!"

naar boven ^

 

Whirlpool

Datum evenement: maandag 18 april - donderdag 21 april 2011
Doel: Productpresentatie
Aantal: 35 klanten per dag
Invulling: Ontvangst – klantgesprekken – lunch – klantgesprekken – barbecue


Reactie Judith Roovers, Whirlpool Nederland BV:
 "Mede dankzij Inn Style en het prettige personeel is ons event wederom zeer geslaagd. De perfecte bediening, ontvangst en organisatie van Inn Style maken het ons mogelijk al onze tijd en aandacht te besteden aan onze klanten. Wij hoeven ons geen enkele zorgen te maken over de bediening, de culinaire verzorging en ontspanning van de klanten. En mocht er even niemand in de buurt zijn om een klant te ontvangen dan neemt het personeel van Inn Style dit vlekkeloos van ons over, alsof ze onderdeel uitmaken van het Whirlpool personeel. Een perfecte locatie voor een mooie dealershow!"

naar boven ^

Rexel

Datum evenement: Vrijdag 9 september 2011
Doel: Motiveren van de medewerkers met het thema 'dromen, durven, doen'
Aantal: 130 medewerkers
Invulling: Ontvangst– plenaire start – lunch – subsessies – activiteiten – borrel

Reactie Janneke Wessel, Rexel:
"Onlangs heeft ons bedrijf onze Dag van de Commercie bij Inn Style laten plaatsvinden. In de ochtend is er centraal vergaderd en in de middag hebben we gekozen voor een stukje ontspanning in de vorm van allerlei activiteiten, van sportief tot creatief. De locatie leent zich hier uitstekend voor en gezien de reactie van onze deelnemers is deze opzet en locatie zeker voor herhaling vatbaar. De catering en organisatie is van prima kwaliteit."
 
naar boven ^

Rijkswaterstaat

Datum evenement: Maandag 28 maart 2011
Doel: Afsluiting project
Aantal: 86 medewerkers
Invulling: Uitgebreid ontbijt                                


Reactie Dafra van Engelen, Rijkswaterstaat:
" Het was een vroege mooie zonsopgang met lekker eten en een goede verzorging. Bedankt voor de prettige samenwerking."

naar boven ^

 

Baxter

Datum evenement: Woensdag 21 september 2011
Doel: Een salesmeeting
Aantal: 60 medewerkers
Invulling: Ontvangst – activiteitenprogramma – diner

Reactie Peggy Dekker, Baxter:
" Wij zijn echt laaiend enthousiast over Inn Style. De catering, de flexibiliteit, de activiteiten, het contact met de medewerkers in het salestraject en op de dag zelf. Alles was helemaal naar wens."
 
naar boven ^

Warmtebouw Utrecht

Datum evenement: Vrijdag 8 april 2011
Doel: Medewerkersuitje
Aantal: 100 medewerkers met partner
Invulling: Ontvangst – diner – workshops – naborrel

Reactie Bart Goossens, Warmtebouw Utrecht:
"Het evenement was zeer goed verzorgd, vriendelijke bediening oftewel een top locatie. Kortom wij zijn een fan van jullie. Ga zo door!"
 
naar boven ^

Bouwfonds ontwikkeling

Datum evenement:     Donderdag 19 mei 2011
Doel:                            Het beter leren kennen van de medewerkers van financien door middel van een officieel programma gecombineer met een activiteitenprogramma.
Aantal: 44 medewerkers
Invulling: Lunch – presentatie – activiteiten – borrel – barbecue

Reactie Jeroen Roest, Bouwfonds ontwikkeling:
'"Dit is ons zeer goed bevallen. Van alle kanten alleen maar positieve reacties ontvangen. Hartelijk dank voor de mooie dag."
 
naar boven ^

 

 
 
Contact
 
Inn Style
 
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Telefoon: 030- 760 80 00
Mail: info@innstyle.nl