Activiteitenprogramma’s

_________

Activiteiten
programma’s

_________

Als sportieve evenementenlocatie organiseren wij activiteitenprogramma’s voor groepen vanaf 10 personen. Deze programma’s zijn speciaal ontwikkeld om met een groep gezamenlijk activiteiten op een unieke manier te beleven. Zet u in op teambuilding, samenwerking of toch liever ontspanning? Er is altijd een passend programma.

Onze activiteiten in onder andere het bos, op onze grasvelden en op het water voegen een extra dimensie toe aan uw evenement. Het versterkt uw boodschap en is een onvergetelijke beleving voor uw gasten! Ons TÜV VeBON veiligheidscertificaat staat garant voor een professionele en betrouwbare organisatie die uw veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst heeft staan.

Tijd voor actie! Inn Style organiseert activiteitenprogramma’s voor groepen vanaf 10 personen. Deze programma’s zijn speciaal ontwikkeld voor teambuilding en samenwerking. Er is altijd een activiteit die bij uw doel past.

Vasco da Game

_________

Een combinatie van Expeditie Robinson en Wie is de mol? Gewapend met een eigen kleur bandana, een teamvlag en een amulet als joker, gaan de teams de uitdaging aan in verschillende proeven. Bijvoorbeeld de krachtproef, de vuurproef of de coördinatieproef. En natuurlijk zijn er ook eliminatierondes en een zinderende finaleproef.

Team Spirit Games

_________

Samen actief bezig zijn, teamwork en een dosis doorzettingsvermogen. Daar draait het om in deze spellen. Teams van 10 personen gaan op verschillende onderdelen de strijd met elkaar aan. Boogschieten, kano estafette en een reuzenkatapult. Maar ook bamboetorens bouwen en de rolling ball.

Giant Escape from Prison

_________

Wie ontsnapt er als eerste uit de gevangenis? Met verschillende doe-opdrachten kunnen de teams themakaartjes verdienen die materialen opleveren. Aan het eind bouwen de teams met de beschikbare materialen een vaartuig, waarmee ze de ontsnapping kunnen inzetten.

Kano Survival

_________

Onze kanosurvival is voor iedereen! De ervaren peddelaars, de sportievelingen, maar ook voor iedereen die nog nooit in een kano heeft gezeten. Na een korte instructie en tips gaan de kano’s het water in. Geniet van de natuur en de bijzondere vogels. En voer ondertussen uitdagende opdrachten uit.

Kolonisten van Catan

_________

Kolonisten van Catan, misschien wel het populairste bordspel van de laatste tijd. Nog leuker is de live variant. Bouw wegen, dorpen en steden op een onbewoond eiland in de Grote Oceaan. Verzamel de juiste grondstoffen door opdrachten uit te voeren en dwarsboom andere teams met zogenaamde ‘pestkaarten’.

Beachgames

_________

Op ons naastgelegen strand spelen kleine teams een aantal typische strandsporten tegen elkaar. Denk aan beachvolleybal, ultimate frisbee, beachsoccer of beachtennis. Heerlijk ontspannen met de blote voeten in het zand!

Minute to Inn it

_________

Wie kan 5 appels op elkaar stapelen? Of 3 euromunten op hun zijkant zetten? En dat binnen slechts 1 minuut! Het team bepaalt zelf wie welke opdracht uitvoert. Een slimme strategie, waarbij iedereen schittert in zijn of haar eigen kracht, is dus noodzakelijk.

Strijd tegen de tijd!

_________

Welk team weet op tijd de klok te stoppen? Met allerlei attributen, hang- en cijfersloten, puzzels en aanwijzingen in één ruimte moeten de deelnemers zelf ontdekken waar de sleutel is, waarmee ze de tijdbom kunnen uitschakelen. Samenwerken is een voorwaarde, maar logisch nadenken ook.

Strijd der Elementen

_________

De teams gaan met elkaar de strijd aan om de vier elementen te verdienen. Dat gebeurt aan de hand van denk-, droom-, durf- of doe-opdrachten. Zodra alle elementen zijn verzameld, is het tijd voor de slotopdracht. Waarin de teams het vijfde element moeten ontdekken. Een spannende eindstrijd!

Secret Mission

_________

Als geheim agenten gaan de deelnemers aan de slag om aanwijzingen te verzamelen en codes te kraken, die naar opdrachten in de directe omgeving leiden. De spanning is om te snijden! En alleen door goed samen te werken, inventief te denken en duidelijk te communiceren, kan de geheime missie worden voltooid.

2 voor 12 GPS

_________

Deelnemers zoeken in teams van 4 à 5 personen met behulp van een GPS-apparaat naar locaties in de nabije omgeving. Daar moeten zij vragen beantwoorden. Elk goed antwoord levert een letter op de juiste plaats op. Welk team is het snelst en ontdekt de winnende slagzin?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.