Ook al klinken de kerstdagen nog zo ver weg, het is verstandig om hier alvast goed over na te denken. Wanneer u bijvoorbeeld een verrassend kerstdiner wilt organiseren om uw medewerkers of klanten te bedanken voor het goede jaar, zijn er diverse aandachtspunten die niet altijd vanzelfsprekend zijn. Vragen waar u alvast over na kunt denken zijn: welke tafelschikking komt het beste tot zijn recht? Of, wat wilt u uitstralen met het diner?

TAFELSCHIKKING
Het organiseren van een kerstdiner heeft altijd een achterliggende gedachte. Nodigt u uw belangrijkste klanten uit om relaties op te bouwen of te versterken? Worden uw medewerkers bedankt voor hun inzet of gaat het om de emotionele betrokkenheid binnen het bedrijf? Wanneer u vooraf de doelstelling bepaald, wordt het makkelijker om de tafelschikking te bedenken. Maak hierin een weloverwogen keuze. Uw gasten zitten ten slotte een groot deel van de avond naast elkaar.
Tip: Indien u meer een informele setting wilt creëren kunt u tevens denken aan een amusediner of een festivalsfeer met foodcourts.

CATERING
Diverse organisaties hebben een bepaald beleid en/of uitstraling die zij belangrijk vinden, waarbij u kunt denken aan biologisch, fair trade of duurzaamheid. Dit zijn thema’s die u kunt laten terugkomen tijdens het kerstdiner. Pas hier de gerechten op aan en zorg voor unieke elementen waarmee u uw gasten kunt verrassen. Welke uitstraling vindt u belangrijk tijdens uw kerstdiner?

MUZIEK
De muziek tijdens een kerstdiner kan zo uitbundig als u zelf in gedachte heeft. Wordt het sfeervolle (live) achtergrondmuziek of is er een avondvullend muziekprogramma met een band waarbij er na het diner gedanst mag worden? De keuze van zowel de muziekstijl als de invulling van het programma kan bepalend zijn voor de sfeer bij uw kerstdiner.

Wilt u graag een kerstdiner organiseren waarbij alles uit handen wordt genomen? Of dacht u meer aan een informele setting, zoals een kerstmarkt, -feest of -borrel? Wij denken graag met u mee! Uw gasten worden bij Inn Style hartelijk ontvangen in één van onze sfeervolle ruimtes met aangrenzend het deels overdekt terras en inspirerend uitzicht over de Maarsseveense Plassen. Terwijl buiten de winter al volop zijn intrek neemt, staan op het terras de sfeerhaarden gezellig te branden. Inn Style geeft uw gasten een uniek kerstgevoel, waarbij een binnen buiten beleving wordt gecreëerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inn Style via 030-7608000 of info@innstyle.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.