04.05.2018 – Maarssen

Niet alleen aan het water maar ook op het strand! Greater Venues neemt ons mee als een van de 5 zon, zee en strandlocaties in het binnenland. Dat is optimaal genieten tijdens uw zakelijke evenement aan het water van de Maarsseveense plassen. Komt u ook eens langs voor een locatiebezoek op een van onze mooie terrassen?!

Greater Venues 30 april 2018 – ‘’Op een steenworp afstand van het centrum van Utrecht kun je hier volop genieten van de buitenlucht. Aan de ene kant ligt een mooi zandstrand, aan de andere zijde een eigen haventje, steiger en een groot terras met uitzicht op het water en de bossen. Met een grotendeels overdekt en verwarmd terras, een uitdagend evenemententerrein en de adembenemende omgeving is Inn Style dé strandlocatie voor de liefhebber van het buitenleven.

Het volledige artikel kunt u lezen op: https://www.greatervenues.com/insight/5-zon-zee-en-strandlocaties-in-het-binnenland/

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.