Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Op het moment zijn er meer evenementlocaties dan ooit! Langs het strand, industrieel, landelijk, theater of aan het water. Noem het maar op of er is wel een gave plek waar u een evenement of congres kunt organiseren.

Een locatie uitzoeken doet u niet zomaar. Gaat uw voorkeur uit naar een binnen of buiten locatie? Wat voor uitstraling wilt u hebben tijdens uw evenement? Past de locatie bij het doel wat u wilt bereiken tijdens deze dag? Bouw een goede fundering voordat u de invulling van uw evenement gaat bepalen. Het belang van een locatiebezoek is daarom erg groot! Ken uw gekozen locatie, de mogelijkheden en de hick-up’s.

Proef de sfeer! Het allerbelangrijkste is dat u de sfeer van de locatie kunt ervaren. Plan daarom een locatiebezoek in om er zeker van te zijn dat de locatie u aanspreekt en past bij uw wensen. Hoe is de bereikbaarheid en waar kunnen uw gasten parkeren? Dit zijn vragen waar u bij een locatiebezoek direct antwoord op krijgt.

Als organisatie kunt u zich ook aanmelden voor een locatietour. Hierin krijgt u in een dag een korte beleving mee van diverse deelnemende locaties. Van catering tot activiteiten, u kunt alles zelf ervaren.

Afgelopen maandag hebben wij als locatie deelgenomen aan de locatietour. Wij hebben 75 gasten mogen ontvangen met onder andere een verrassende flowerbar van Food Jazz & DJ’s! Ook hebben zij strijd tegen de tijd, golf afslaan en boogschieten over het water mogen ervaren op onze locatie. En als stoere afsluiter de energie Haka workshop! De deelnemers zijn letterlijk en figuurlijk ‘aan de slag’ gegaan, en dat allemaal in een uur.

Wilt u ook een kijkje komen nemen op onze locatie om zelf de sfeer te ‘proeven’? Wij maken u graag enthousiast! Heeft u interesse, dan kunt u contact met onze eventadviseurs opnemen via het volgende nummer: 030- 760 80 00 of een mail sturen naar info@innstyle.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.