Het vieren van successen en terugblikken op het afgelopen jaar, de decembermaand is daarvoor een goed moment! Welke resultaten heeft u als organisatie weten te behalen en wat zijn de doelstellingen voor 2019? Het vieren en het delen van successen heeft een positief effect op uw medewerkers en geeft een gevoel van waardering. Maar hoe kunt u afstappen van uw traditionele kerstborrel, diner en formele kick-off?

Men eindigt op een vrijdagmiddagborrel met een aantal ingekochte en kant-en-klare hapjes, een korte speech die voor de helft niet verstaanbaar is en een kerstpakket die tussendoor vluchtig wordt uitgereikt. Dat is natuurlijk zonde! Een kerstborrel is juist hèt moment om uw medewerkers op een speciale manier te bedanken en te proosten op het afgelopen jaar. Stap eens af van de standaard en creëer een plek waar mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Combineer uw kerstborrel met een leuke activiteit en sluit af met een winterse barbecue. Een activiteit zorgt voor interactie met uw medewerkers en doorbreekt de groepsvorming.

Een grote organisatie met veel collega’s? Grote kans dat uw medewerkers elkaar onvoldoende kennen en daardoor een drempel voelen om een gesprek te beginnen. Stel uzelf daarom de vraag wat u met een activiteit wil bereiken. Zet u in op teambuilding, samenwerking of ontspanning? Na het actieve programma staat het terras klaar voor een winterse barbecue. Vanaf de Green Egg en/of Black Bastard verzorgt onze kok een winterse belevenis waarbij uw gasten met een glas glühwein heerlijk nagenieten van de dag!

Waar er tijdens de kerstborrel wordt geproost op het afgelopen jaar, is een nieuwjaarsreceptie of kick-off een mooi moment om samen met uw medewerkers of relaties vooruit te kijken naar het komende jaar. Wijk ook hier af van de standaard borrel in januari met de zoveelste oliebol, maar start uw kick-off in de ochtend in combinatie met een heerlijk ontbijt. Kies voor een setting waarbij uw gasten kunnen staan om zo in beweging te blijven. Uw gasten worden productiever, het is gezonder en het levert energie op. Een goede start van het jaar!

Laat uw medewerkers of klanten meedenken welke punten er op de agenda komen om interactie en betrokkenheid te creëren. Interactie doorbreekt het eenrichtingsverkeer en verhoogt de productiviteit van uw gasten. Geef ze de gelegenheid om hun mening te geven en in groepen ideeën en ervaringen uit te wisselen. Dit leidt tot verrassende uitkomsten. Na uw kick-off zitten uw medewerkers of relaties vol energie om met u het nieuwe jaar in te gaan.
Tip: Start uw kick-off in de ochtend met een krachtige Haka workshop. Met elkaar komt er energie los om zo uw inhoudelijk programma vol enthousiasme te starten!

Wilt u meer weten over een geslaagde kerstborrel of kick-off? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inn Style via 030-7608000 of info@innstyle.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.