De winter is in volle gang, ons inspirerende uitzicht kleurt wit van de winterse rijp op de bomen, een dun laagje ijs is hier en daar zichtbaar op de Plassen. Met de start van het nieuwe jaar zijn de maanden februari en maart bij uitstek geschikt voor het organiseren van een evenement of een vergadering buiten de deur. Om nieuwe plannen te bespreken, ideeën uit te werken en de doelstellingen voor 2017 uit te rollen.

Plan uw vergadering eens buiten de deur om uw mensen uit hun vertrouwde omgeving te halen. In onze veelzijdige accommodatie laten wij uw gasten met veel enthousiasme een unieke dagbeleving ervaren. Uw vergadering start zorgeloos met ruime en gratis parkeergelegenheid direct bij onze locatie. Binnen in de sfeervol ingerichte cateringruimtes genieten u en uw gasten van het prachtige uitzicht. Buiten verwarmen de heaters van ons overdekte terras uw gasten. De grens tussen binnen en buiten vervaagt. Het gevoel van rust en ruimte laat mensen buiten de vertrouwde grenzen treden en daar ontstaan vaak de mooiste dingen.

Uiteraard bent u ook welkom voor een ander soort evenement zoals: netwerkmeeting, bedrijfsuitje, personeelsfeest, jubileum, seminar, productpresentatie of -lancering en meer. Elk evenement krijgt zijn eigen passende invulling. Samen creëren we de ideale samenstelling van uw dag. Onze mensen staan klaar om ervoor te zorgen dat uw dag tot in detail vlekkeloos verloopt. Dan heeft u alle tijd en aandacht voor uw gasten om te netwerken, kennis te delen, te vieren, te inspireren, te informeren en te verbinden.

Wij bieden voor de komende periode een aantal interessante extra’s passend bij uw evenement, bijvoorbeeld extra sfeerhaarden op het terras, een kosteloze upgrade op techniek of catering of een verrassende actieve meetingonderbreker. Bel 030 – 760 80 00 of kom langs want wij laten u graag onze mogelijkheden zien. De koffie staat voor u klaar!

You may never know what result come from your action… but if you do nothing there is no result
M. Gandhi

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.