Het einde van het jaar komt snel dichtbij. Nog even en u zit met uw vrienden en familie aan het kerstdiner of proost u met hen op 2019. De laatste weken zijn bedrijven vaak druk met de financiële afsluiting, het formuleren van doelstellingen of het maken van de begroting voor het nieuwe jaar. Drukte, een overvolle agenda en veel extra taken zorgen voor nog meer verlangen naar de vrije kerstdagen. Het bedanken van uw medewerkers en relaties is vaak iets wat er nog snel even tussendoor ‘moet’ plaatsvinden. Zonde, want zonder hen geen succesvol jaar.

Wie waren voor uw bedrijf belangrijk in 2018 en vermoedelijk ook in de toekomst, het einde van het jaar is hèt moment om hierbij stil te staan. Laat hen zien wat zij voor uw organisatie betekenen en organiseer een verrassend eindejaarsevenement; niet in uw eigen pand maar juist bij een locatie die u kunt helpen en zorgt voor de wauw-factor. Juist een locatie neemt in tijd van drukte veel extra werk uit handen. En adviseert u op de juiste manier zodat u uw gasten verbluft laat en zij zich oprecht gewaardeerd voelen.

De ingrediënten voor een succesvol event in de decembermaand zit hem vaak in de kleinste details. Denk aan het juiste sfeerlicht, brandende haarden, stijlvolle decoratie, passende muziek, de geuren van live cooking door bekwame koks en voldoende momenten om echt met elkaar in contact te zijn. Als het doel voor uw event helder is, zorgt de juiste locatie voor de rest. Het enige wat u nog hoeft te doen is nadenken over een verrassende speech; zorg dat uw gasten stralen.

Laat u verrassen, maar vooral ontzorgen! Inn Style is een fullservice locatie die graag met u meedenkt. Wij bieden alle ingrediënten voor een geslaagd event. En niet alleen in december, natuurlijk adviseren wij u ook met plezier over een kick-off meeting in januari 2019. Neem contact met ons op en wij vertalen uw wensen naar een passend concept.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.