Denk eens ‘Out of the Office’ en organiseer activiteiten buiten de deur. Ga voor een weekend of dag naar een inspirerende plek of locatie. Het begin van het jaar staat in teken van vernieuwingen en verbeteringen; denk creatief en stimuleer je medewerkers. Een dag buiten het kantoor is niet alleen inspirerend, maar het creëert ook een fantastische sfeer in het team.

Zoek een inspirerende, bijzondere en unieke plek met de juiste combinatie van inspanning en ontspanning. Een dagje brainstormen in een andere omgeving draagt niet alleen bij aan een nieuwe beleving, maar ook voelen de medewerkers zich extra gewaardeerd.

Het uitdagen van het team is erg belangrijk. Kom uit de dagelijkse sleur en creëer leerdoelen voor elkaar. Maar kijk ook op welke manier je het beste kunt samenwerken. Wat gaat goed en wat kan er misschien beter? Daarnaast is het belangrijk om je te verdiepen in je collega’s, ken jij iedereen eigenlijk wel goed? Welke interesses of hobby’s heeft iedereen naast het werk en hoe kan dit versterkend werken binnen de organisatie? Want de uitspraak “zo doen we het nou eenmaal” wil je natuurlijk niet horen!

Ook is feedback geven en ontvangen binnen een organisatie natuurlijk van groot belang. Tijdens een weekend of dag op een andere locatie leer je elkaar misschien beter kennen dan ooit te voren. Hierdoor leer je hoe je het beste je collega feedback kan geven, want iedereen is anders. Breng je feedback op een goede manier en het brengt je collega verder!

Vergeet tot slot het stukje plezier niet. Ga een leuke activiteit met elkaar doen en sluit de dag gezamenlijk af met een smakelijk diner of gezellige borrel. Met plezier verbind je het team!

Hulp nodig bij het organiseren van een brainstormsessie of leuke teambuildingsdag? Wij helpen je graag!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.