Beleef onze Events

_________

Een inhoudelijk congres, productpresentatie of zakelijke beurs? Een creatief festival, informele brainstormsessie of een knallend themafeest? Elke bijeenkomst vraagt om een unieke beleving en maatwerk. De details maken tenslotte uw dag. Duik in ons portfolio van bedrijfsevenementen en ontdek verrassende settings en vibes. Get inspired!

Een congres, productpresentatie of beurs? Een festival, brainstormsessie of themafeest? Elke bijeenkomst vraagt om een unieke beleving en maatwerk. Get inspired!

Beurzen en congressen

_________

Bent u op zoek naar een inspirerende en bijzondere congres- of beurslocatie in Utrecht? Dan bent u bij InnStyle aan het juiste adres. Onze locatie is gelegen aan het water in een prachtig natuurgebied. Wij bieden uw ‘Uitzicht op Inspiratie!’
Lees meer

Teambuilding en bedrijfsuitjes

_________

Klaar voor een onvergetelijke dag? De ligging van onze locatie middenin de natuur en aan de rand van de Maarsseveense Plassen is perfect om uw teambuildingsprogramma of bedrijfsuitje een unieke beleving mee te geven.
Lees meer

Trainingen en vergaderen

_________

Even weg uit de dagelijkse werkomgeving en omringt worden door inspirerend uitzicht? Ontdek onze bijzondere vergader- en trainingslocatie, gelegen aan het water in een prachtig natuurgebied.
Lees meer

Businessfestival

_________

Een festival is dé plek voor inspiratie, het ontdekken van de nieuwste trends, mensen te verbinden en nieuwe ontmoetingen te stimuleren. Met deze gedachten wordt een festival steeds vaker zakelijk ingezet voor kennis overdracht. Met het oogpunt om gasten letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen!
Lees meer

Een festival is dé plek voor inspiratie, het ontdekken van de nieuwste trends, mensen te verbinden en nieuwe ontmoetingen te stimuleren. Met deze gedachten wordt een festival steeds vaker zakelijk ingezet voor kennis overdracht. Met het oogpunt om gasten letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen! Lees meer

Onze locatie

GOOI DE DEUREN OPEN!
_________

En geef ideeën de ruimte. Hoe? Ontdek onze binnenstebuiten mogelijkheden aan de rand van Utrecht voor vergaderingen, congressen en zakelijke evenementen.
Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.