Beurzen en congressen

_________

Bent u op zoek naar een inspirerende en bijzondere congres- of beurslocatie in Utrecht? Dan bent u bij InnStyle aan het juiste adres. Onze locatie is gelegen aan het water in een prachtig natuurgebied. Wij bieden u ‘Uitzicht op Inspiratie!’

Beurzen

_________

InnStyle begrijpt dat een beurs perfect moet verlopen. De eerste kennismaking met een nieuw product of juist de promotie is erg belangrijk, dit moet indruk maken! De organisatie en verzorging van een beurs kan veel tijd en energie kosten. Wilt u de organisatie uit handen geven? Dan bent u bij InnStyle aan het juiste adres. Wij hebben ruimte ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en beurzen.

Congressen

_________

InnStyle is een congreslocatie bij uitstek voor congressen en beurzen. Zo is de locatie vanuit Utrecht makkelijk bereikbaar en beschikken we over volop gratis parkeergelegenheid. Daarnaast bieden wij u meerdere comfortabele congreszalen en kunnen wij uw gasten eventueel een passend onderkomen verzorgen voor de nacht. Wij denken graag met u mee voor een verrassend cateringconcept, inspirerend programma en uniek entertainment. De details maken ten slotte uw dag.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.