Nog even de laatste hand leggen aan uw event in juni en dan hup naar de zon! Een evenement op locatie is op het moment populairder dan ooit. Vergeet daarom niet om voor de zomervakantie uw opties te plaatsen voor het najaar, want het is zonde als uw eerste keuze locatie vol geboekt is.

Laat u inspireren door de mogelijkheden van het seizoen, want niet alleen in de zomer kunt u buiten zijn. Met een goede overkapping, heaters en sfeerhaarden kunt u in het najaar nog genieten van de frisse buitenlucht. Maak uw event compleet met een heerlijke herfstlunch, bijpassende herfst decoratie, een borrel met typerende hapjes die de herfst doen omschrijven of een barbecue in herfstsferen.

Actief, ook in het najaar. Hoe heerlijk is het om de laatste zonnestralen van de herfst mee te pakken door nog een actief programma toe te voegen aan uw dag. Denk bijvoorbeeld aan teambuildings activiteiten zoals Vasco da Game of de energievolle Haka. Maak je geen zorgen over het weer, want voor elk buitenprogramma is er ook een alternatief voor binnen.

Vergeet niet voor de zomervakantie uw opties te plaatsen voor uw herfstcongressen of events. Check de mogelijkheden of vraag om advies bij een van onze eventadviseurs via info@innstyle.nl of bel naar 030-7608000

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.