Ieder seizoen heeft zijn charme en kan een verrassende bijdrage leveren aan een evenement. Juist door een andere maand te kiezen, voorkom je eventmoeheid in de drukste congresmaanden. Hierdoor kan jouw evenement een echt inspirerend succes worden! Een ruimtelijke en lichte locatie resulteert in een dag waar de gasten getriggerd worden en met nieuwe energie weer naar huis gaan.

Herfst – De bomen bij de entree kleuren rood, oranje en geel. En de pluimen van het gras langs het water staan in volle bloei. Ook binnen in de evenementlocatie komt de herfst helemaal terug, want zelfs de decoratie van de eventstylist zijn in herfsttinten. Dit seizoen starten of afsluiten met een feestavond voor de medewerkers of jouw klanten? Doe eens gek en ga voor een business oktoberfest thema met wildbitterballen met bockbier, pretzeldogs of high-eind amusehapjes met zuurkool. Juist door een andere beleving aan een evenement te geven, inspireer je de gasten meer dan anders!

Winter – Een winterevenement kenmerkt zich door de geur van warme chocolademelk of Glühwein, heerlijke kruidige winterse hapjes en sfeerhaarden op het terras. De gasten genieten van het uitzicht en de natuur maar in een comfortabele en verwarmde serre, heerlijk binnenstebuiten! Laat het binnenstebuiten gevoel helemaal terugkomen in een winterfestival. Lichtjes, haardvuur, kraampjes met koek- en zopie, warme wafels en winterse activiteiten met live muziek. Het doel van een festival is samenzijn, netwerken en nieuwe mensen leren kennen. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter!

Lente – De winterperiode is afgelopen en we zijn weer klaar voor een lente boost! Een plek waar mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen, dat is waar je naar op zoek gaat. Een plek voor sportievelingen, maar ook denkers, dromers, creatievelingen en waaghalzen. Weg van de dagelijkse sleur en opdringerige triggers. Combineer events in de lente met leuke activiteit en een gezonde snack zoals een fruitspiesje of gezonde banana bread.

Zomer – In de zomer met je voetjes in het water en een drankje in je hand netwerken. Deze periode laat het zeker ook toe om subsessies tijdens een congres net even anders te organiseren dan normaal. Duik met de groep in de zitzakken voor een creatieve brainstorm, een presentatie in het openluchttheater of een actieve vergadering tijdens een kanotocht op de Maarsseveense plassen.

Onze centraal gelegen locatie, vlakbij Utrecht en aan de rand van de Maarsseveense Plassen biedt ruimte voor InnSpiratie tijdens alle seizoenen. Wil jij graag advies in welke seizoen jij het meeste uit je evenement kan halen? Onze eventadviseurs helpen je graag!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.