Brainstormen en vergaderingen in een saaie en inspiratieloze vergaderzaal? Daar zit niemand op te wachten! Een vergadering of brainstorm mét resultaat krijg je door; de juiste informatie te bespreken, de juiste doelgroep uit te nodigen én niet te vergeten, de juiste ruimte te kiezen. Het gebruik van verschillende kleuren in ruimtes heeft invloed op de productiviteit en effectiviteit tijdens deze bijeenkomst.

De kleurrijke wanden in de ruimtes hebben invloed op de concentratie en gemoedstoestand van de gasten. Ook stimuleert het de zintuigen om creatief te werk te gaan en bevordert het ons energielevel. Wij houden niet alleen van kleuren op de wanden maar het voegt ook nog iets toe aan het bereiken van het doel van de bijeenkomst.

Zaal: Inn Zicht, geel
Geel geeft een gevoel van blijdschap en optimisme, wat de gasten een boost aan energie geeft. Deze kleur zorgt voor een inspirerende en creatieve sfeer. Deze sfeer wordt versterkt door de natuurlijke lichtinval in Inn Zicht. Onze grootste subzaal heeft veel grote raampartijen, wat veel licht naar binnen brengt en een prachtig uitzicht biedt op de Maarsseveense Plassen.

Zaal: Uit Zicht, blauw
Blauw wordt ook wel geassocieerd met lucht en water. Deze kleur heeft een rustgevende en verkoelende werking. Het geeft een productieve sfeer en een gevoel van veiligheid. Deze ruimte is dan ook ideaal voor inspirerende presentaties.

Zaal: Inn Vorm, groen
Groen is een veelgebruikte kleur op onze locatie, omdat de kleur gelinkt wordt aan de natuur. Net zoals het uitzicht op de Maarsseveense Plassen, geeft deze kleur een aardse en rustgevende sfeer. Een ideale ruimte om creatief te werk te gaan en om te brainstormen.

Door het indelen van de juiste zalen bij de juiste sessies, vergaderingen of brainstormsessies kun je het uiterste uit het team of de gasten halen. Heeft u hulp nodig bij de juiste keuze van de zalen, neem contact met ons op via het directe nummer: 030-7608000.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.