Na uw bijeenkomst gehaast door naar de volgende afspraak of direct naar huis? Ho, stop! Stap heel even uit deze 24-uurseconomie en geniet van een borrel met collega’s, klanten of andere zakelijke relaties. Na een informatief programma kijken uw gasten uit naar een heerlijk drankje en tijd om op een ongedwongen manier met elkaar verder te praten. Zeker na een intensieve werksessie is dit de perfecte gelegenheid! Maar hoe haalt u het maximale uit uw borrel?

Locatie
Heeft u er wel eens over nagedacht om een bijeenkomst te organiseren op een locatie buiten het centrum om zo uw gasten te verrassen met een locatie midden in de natuur? Niet alleen een goede spreker of interessant programma blijft hangen bij uw gasten, de gekozen locatie is net zo belangrijk voor een onvergetelijke indruk! Het kabbelende water, inspirerende uitzicht en de zon boven het water, dat nodigt uit om nog even te blijven voor een borrel!

Netwerken, maar dan anders
Een borrel is hét moment om nog even met elkaar na te praten onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. Natuurlijk heeft iedereen iets te vertellen, want er zijn tijdens de bijeenkomst ongetwijfeld bijzondere dingen gebeurd. Organiseer een borrel eens anders dan anders! Een locatie midden in de natuur geeft ruimte om het inhoudelijke programma af te sluiten met een heerlijke borrel in combinatie met een toegankelijke activiteit. Terwijl alle aanwezigen op een informele manier met elkaar aan de slag gaan krijgen zij de mogelijkheid om in een andere setting met elkaar in contact te komen. Denk hierbij aan een activiteit met vrije inloop of een groepsactiviteit. Maak van tevoren goede keuzes met betrekking tot de teamindeling.

Onze ervaring leert dat door de toevoeging van een activiteit tijdens de borrel een boodschap langer blijft hangen bij uw gasten. Niet alleen nuttig, maar ook gewoon leuk!

Unieke foodbeleving
Beginnen uw gasten een lichte trek te krijgen aan het eind van de middag? Verras uw gasten tijdens de borrel met smaakvolle hapjes, zodat zij niet met een lege maag de auto instappen. Gaat u voor een maaltijdvullende culinaire invulling of luxe handzame amusehapjes? Cateraars denken graag met u mee voor een passende invulling om zo een unieke foodbeleving te creëren.

Wilt u meer weten over een geslaagde borrel of er zelf één organiseren? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inn Style via 030-7608000 of info@innstyle.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.