Heb jij jezelf wel eens de vraag gesteld ‘hoe gezond is mijn werkplek?’ De aandacht voor een gezonde werkomgeving is de afgelopen jaren positief ontwikkeld. Een goede gezondheid en een prettige werkomgeving draagt in hoge mate bij aan de productiviteit en betrokkenheid van je medewerkers. Niet alleen de werknemer is verantwoordelijk voor een gezonde leefomgeving, maar ook de werkgever kan hierin bijdragen. Neem hierin als organisatie een actieve rol en ontdek wat je hierin kan betekenen!

Het is niet gek dat ‘vitaliteit’ de laatste jaren binnen de meeste organisaties hoog op de agenda is gaan staan. Maar waar begin je zelf mee? De auto wil je zo dicht mogelijk bij de ingang parkeren en eenmaal aangekomen op je werk installeer je jezelf in je comfortabele bureaustoel. Een gezonde werkplek begint bij het afwisselen tussen staan, zitten en beweging. Een zit-sta bureau die in verschillende standen kan worden gezet of een bureaufiets waarmee je al snel een aantal kilometers te pakken hebt; een productieve combinatie! Hierbij is het wel van belang dat je tijdens het staand werken een goede houding aanneemt en tussentijds afwisselt met zitten en bewegen.

Promoot het lunchwandelen! Een goede wandeling na de lunch zorgt voor nieuwe energie en een ideale gelegenheid om samen met je collega’s de benen te strekken. Een frisse neus levert uiteindelijk meer op dan je denkt. Nieuwe energie, spontane ideeën en je leert je collega’s op een hele andere manier kennen. Een win-win situatie!

Met de juiste ingrediënten kun je deze positieve ontwikkelingen ook doortrekken tijdens je evenement. Een externe locatie kan je hier onder andere bij helpen. Even ontsnappen aan de drukte en getriggerd worden door een nieuwe omgeving. Stem van tevoren met de locatie af wat er op het menu staat en plan voldoende pauzes in om je gasten de kans te geven om de informatie tot zich te nemen. Heb je er wel eens over nagedacht om je evenement te combineren met een activiteit? Het versterkt niet alleen de boodschap van je evenement, maar verbindt je gasten en geeft hen nieuwe energie.

InnStyle blijft zich hier als locatie ook in ontwikkelen. Zo is ons kantoor ingericht met sta-zit bureaus en ervaren onze medewerkers ook de voordelen van dagelijkse beweging. Met deze bewuste keuzes dagen wij je graag uit om ook je gasten tijdens je evenement letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons via het directe nummer: 030 – 760 80 00.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.