Een wand vol chocoladesmaken waarmee iedereen zijn of haar eigen warme chocolademelk kan maken, de geur van een pompoensoep met geroosterde paprika of wildbitterbal met wildstoof, chocolade en bokbier. Verras je gasten vanaf moment één! Want voor ieder winters evenement kunnen wij een verrassende start of afsluiting verzorgen.

Met het inspirerende uitzicht op de Maarsseveense Plassen genieten de gasten tussen de sessies door in de verwarmde serre. Een echte winterse binnen-buitenbeleving! Het knapperend vuur op de achtergrond en een winters muziekje maakt het plaatje compleet.

Ook in de winter wil je je gasten de ultieme beleving meegegeven door een heerlijke invulling van catering, een inspirerende omgeving te bieden en de beste keynote speakers en entertainment in te zetten. Waarom zou je een evenement in de winter organiseren bij een locatie waar je in de ochtend in het donker binnenkomt en je pas weer aan het einde van de dag na veel informatie weer in het donker naar huis gaat, zonder één blik op het mooie Nederlandse winterse landschap?

Niet alleen een informatief programma kun je winters maken. Natuurlijk is een eindejaarsborrel, kerstevenement of diner ideaal om op een locatie te organiseren waar je een echt wintergevoel kunt ervaren. Greater Venues noemde ons al als een van de zeven locaties voor een winterevenement.

Wij helpen je graag met de organisatie of het uitdenken van een gaaf winter concept. Want hoewel de zomer net voorbij is denken wij ook graag al aan de winter.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.