Het is weer tijd voor een kick-off na de zomervakantie! Een kick-off is de ideale manier om te starten met een nieuw project, nieuwe strategieën of verbeterings- en ontwikkelingstrajecten. Alle neuzen dezelfde kant op! Zet de juiste toon voor een succesvol project, een goed begin is het halve werk.

Het doel van een bijeenkomst zoals deze is voornamelijk om alle betrokkenen te informeren over nieuwe projecten, nieuwe plannen en strategieën met het daarbij behorende stappenplan en uiteindelijke doel. Waar staan we als organisatie en waar willen we heen? en natuurlijk hoe gaan we het gestelde projectdoel bereiken? Essentiële vragen die besproken worden.

Daarnaast wil je de betrokkenen enthousiasmeren en afspraken maken wie welke rol aanneemt om goede werkafspraken te maken. Zorg tijdens de kick-off dat het doel voor iedereen helder is en maak ruimte voor interactie en dialoog, het projectdoel bereik je niet alleen. Motiveer en inspireer de betrokkenen!

Ter voorbereiding is het van belang dat je een geschikte locatie vindt. Kies je voor een formele- of juist een informele setting? Een bijeenkomst zoals dit kunt je erg goed combineren met een informeel programma ter afsluiting zoals een borrel, workshop of diner. Laat daarnaast je gasten letterlijk en figuurlijk in beweging komen door inspirerende werkvormen en buitenactiviteiten. Versterk hiermee je boodschap, verbind je gasten en zorg voor nieuwe energie.

Uiteraard denken wij graag met je mee voor een kick-off na de zomervakantie. Natuurlijk is het ook mogelijk om alvast met je mee te denken met een kick-off in het nieuwe jaar. Ontdek onze binnenstebuiten mogelijkheden voor congressen en evenementen bij InnStyle. Onze eventadviseurs helpen je graag met het organiseren van een doeltreffende kick-off!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.