Vorige week heeft Greater Venues ons meegenomen als één van de vijf inspirerende voorbeelden van een duurzame evenementlocatie in Nederland. Voor veel organisaties is duurzaamheid erg belangrijk en daar houden wij als locatie ook graag rekening mee. In ons artikel ‘Lekker lokaal is dubbel genieten’ lees je hoe wij, samen met onze cateraars, verspilling de kop indrukken. Maar onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uit zich in meerdere vlakken. Door onder andere samen te werken met leveranciers uit de omgeving verminderen wij het transport en dus de uitstoot van schadelijke gassen. 

Duurzaamheid staat bij InnStyle hoog op de agenda. Door het plaatsen van een Warmte Terug Win Installatie is het gebruik van airco op onze locatie verleden tijd. Deze installatie zorgt zowel voor warmte als een goede ventilatie. En ook door de plaatsing van zonnepanelen winnen wij op een duurzame manier energie voor de evenementen die bij ons plaatsvinden.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uit zich niet alleen door maatregelen te nemen rondom onze locatie, maar wij gaan hierin verder. Denk hierbij aan de manier waarop wij ons afval afvoeren en regelmatige samenwerkingen met diverse goede doelen en verenigingen. Daarnaast worden er wekelijks verse bloemen verzorgd op onze locatie, waardoor decoratie niet na elk evenement wordt weggegooid. Ook dit zorgt voor minder verspilling.

Niet alleen de locatie, maar ook voor jouw evenement kan je milieusparende maatregelen nemen. Kies voor duurzame producten, vegetarisch of vegan eten, een waterbar in plaats van petflessen of live cooking op locatie voor een aantal specialiteiten met extra beleving. Ook het scherp houden van de gastenlijst, rekening houden met no-show en verdiepen in de wensen van je gasten zorgt ervoor dat jij je steentje bijdraagt.

Geniet van een locatie midden in de natuur, aan het water met een groene en duurzame knipoog!

Wil je ook een evenement organiseren op een duurzame locatie? Kom dan zeker bij ons ook langs voor een locatiebezoek en ervaar het zelf. Of neem contact op met ons via ons directe nummer: 030-7608000.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.