Om een goed evenement te kunnen organiseren kijk je niet alleen naar de sprekers, de cateringmogelijkheden en het meubilair maar is de keuze van de locatie net zo belangrijk. De vragen: wie komt er naar het evenement en wat wil je met het evenement bereiken, komen daarom niet uit de lucht vallen. Want juist door goed te weten wie de gasten zijn en wat het doel is, kun je een geschikte locatie uitzoeken die qua sfeer en uitstraling helemaal past bij hetgeen wat je wil uitstralen.

Komen de gasten bijvoorbeeld met het openbaar vervoer of moeten er voldoende parkeerplaatsen zijn en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg? Ook is het van belang om goed in te schatten hoeveel gasten er zijn. In sommige gevallen kan een ruimte vergroot worden of juist verkleind.

Een goede locatie als vaste partner kan daarom veel voordelen hebben. De locatie kent jouw wensen en de doelgroep. Door deze kennis kan een locatie vaak flexibel omgaan met jouw aanvraag en op een juiste manier adviseren. En het scheelt natuurlijk erg veel tijd!

Een vaste locatie betekent juist niet elke keer een zelfde evenement met dezelfde sfeer en uitstraling. Samen zetten jullie elk jaar weer een nieuw en verassend evenement neer met andere catering, nieuwe activiteiten, entertainment en aankleding. Of willen jullie juist niet vernieuwen en ga je voor het vertrouwde? Natuurlijk is het soms ook hartstikke fijn om het succes van voorgaande jaren te herhalen.

Wij bedanken onze vaste partners voor het leuke en plezierige contact en het vertrouwen die zij ons geven, elk jaar weer! Ben jij opzoek naar een geschikte locatie om meerdere evenementen in het jaar te organiseren? Neem gerust contact op met onze medewerkers die u graag helpen een succesvol evenement neer te zetten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.