We gaan een tropische week tegemoet! Erg lekker, maar hoe zorg je voor een optimale ventilatie en verkoeling tijdens deze zomerse evenementdagen? Als locatie vinden wij het belangrijk dat onze gasten tijdens een event worden voorzien van verse en verkoelde lucht. Dat verhoogt in grote mate de productiviteit, geeft energie en houd je hoofd koel!

Dagelijks ontvangen wij op onze locatie een diversiteit aan gasten. Om continue te vernieuwen en verwachtingen te overtreffen, blijven wij innoveren. InnStyle heeft de afgelopen periode verschillende ontwikkelingen doorgevoerd, met oog voor duurzaamheid. Ontwikkelingen die passen in deze tijd, onze locatie en de nieuwste trends.

Eerder schreven wij over de vernieuwde serre in locatie 2.0. De glazen wand in deze serre zetten wij in de zomer open en in de winter is deze geheel te sluiten. Dit zorgt voor een goede klimaatbeheersing! De warmte die de zon in de winter afgeeft, wordt afgezogen en gebruikt om het pand te verwarmen. In de zomer zorgt het systeem juist voor extra verkoeling in de serre waardoor het zelfs op tropische dagen heerlijk vertoeven is aan het water.

Het gehele jaar kun je verwarmd, overdekt en droog genieten van de natuur rondom de Maarsseveense Plassen. Ideaal voor een inspirerende en interactieve werksessie, afsluitende borrel of een heerlijk diner! Ons terras met uitzicht over de Maarsseveense Plassen, daar wil je zowel in de zomer als in de winter van genieten!

Maar hoe behoud je een optimale temperatuur tijdens een drukbezocht event in de zomer? Een optimale concentratie en verbeterde werkprestaties, daar helpen wij graag bij! Een mooie ontwikkeling van InnStyle is de plaatsing van een warmteterugwininstallatie. Een energiezuinig systeem, waarbij er een continue toevoer van frisse buitenlucht en een gelijktijdige afvoer van vervuilde binnenlucht plaatsvindt. Kortgezegd; in de winter zorgt het systeem voor hergebruik van warmte en in de zomer komt er verse en frisse lucht binnen, maar de warmte niet!

Benieuwd hoe wij ons steentje bijdragen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Of wil je ook een evenement organiseren op een duurzame locatie? Kom bij ons langs voor een locatiebezoek en ervaar het zelf! Of neem contact op met ons via ons directe telefoonnummer: 030 – 760 80 00.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.