InnStyle is de plek waar mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. En als zakelijke evenementenlocatie mogen wij natuurlijk niet achterblijven! Jaarlijks ontvangen wij verschillende innoverende bedrijven voor uiteenlopende evenementen, congressen, beurzen en vergaderingen. Inspireren en vernieuwen, daar worden wij blij van! Samen met de klant willen wij ervoor zorgen dat alle gasten met dit gevoel de deur uitlopen.

Het afgelopen jaar heeft in teken gestaan van veranderingen en innovaties. Om te blijven vernieuwen hebben wij keuzes gemaakt die passen bij de tijd van nu en bij het InnStyle van nu. Dit heeft onder andere geresulteerd in een volledig vernieuwde huisstijl, die ook doorgevoerd wordt in het interieur. Samen creëren we een ideale omgeving voor inspiratie!

Locatie 1.0

Wij hebben ervoor gekozen om locatie 1.0 geheel te voorzien van nieuwe congresstoelen. Deze stoelen bieden uw gasten het ultieme comfort tijdens een plenair programma of subsessie. Naast de congresstoelen worden op dit moment de muren van de zalen in locatie 1.0 voorzien van een inspirerende kleur. Het comfort van de stoelen, de kleuren en het strakke design sluiten volledig aan bij onze nieuwe huisstijl.

Locatie 2.0

Buiten is binnen en binnen is buiten! Dit hebben wij extra weten te creëren door het deels overdekte en verwarmde terras bij locatie 2.0 te vervangen voor een volledig te openen serre aan het water. De glazen wand zetten wij in de zomer open en in de winter is deze geheel te sluiten. Zo kunt u het gehele jaar verwarmd, overdekt en droog genieten van de natuur rondom de Maarsseveense plassen.

Wolterinck Event Decoration

Een enorme verrijking voor onze beide locaties is de samenwerking met Wolterinck Event Decoration. Waar onze locatie zich vaak zelf al laat spreken is de laatste finishing touch van Wolterinck een mooie aanvulling. Het creëert extra sfeer en verbindt onze locaties nog meer met elkaar door de verse bloemdecoratie die elke week worden geplaatst passend bij het seizoen. Naast de styling die wekelijks wordt verzorgd is het ook mogelijk om samen met Wolterinck met u mee te denken voor een passende styling voor uw evenement om het doel van uw dag te versterken.

Last but not least! Willen wij u kennis laten maken met het vernieuwde logo en huisstijl van InnStyle. Wij bieden ‘ruimte voor inspiratie’ en die ruimte laten wij terug komen in ons nieuwe logo en huisstijl. Ook de voorstellen die wij u toesturen zijn voorzien van een frisse uitstraling die past bij InnStyle van nu! Gebruikt u ook ons logo op uw website of in uw communicatiemix of wilt u nieuwe foto’s van onze locatie ontvangen? Wij sturen u deze graag toe, u kunt contact opnemen met de marketingafdeling van InnStyle via het onderstaande telefoonnummer of info@innstyle.nl.

Bent u getriggerd en zou u graag een kijkje willen komen nemen om te kijken of onze locatie ook de meest geschikte locatie is voor uw evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via het volgende nummer: 030 – 760 80 00.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.