Ontvangen worden met een vers kopje koffie en een inspirerend uitzicht. Wie wil dat nou niet? Een brainstorm of vergadering in de buitenlucht is een trend die erg groeit op het moment. Zorg voor afwisseling en maak gebruik van de gehele ruimte die een locatie te bieden heeft, dus ook de terrassen en het omliggende groen. Ga staan in plaats van zitten rondom een tafel of zoek een plek in een creatieve en inspirerende omgeving. Dit zijn garanties voor een succesvolle brainstorm of vergadering.

Vergaderzalen met alle benodigdheden binnen handbereik lijken handig, maar is in de meeste gevallen niet erg effectief voor de uitkomst van de vergadering of brainstorm. Zoek de buitenlucht op! Heb je wel eens gedacht aan een interactieve vergadering of brainstormsessie aan de waterkant? Vergaderstoelen maken plaats voor zitzakken en creëer hiermee een creatieve setting. Een andere omgeving zorgt voor nieuwe energie, stimuleert de creativiteit en focus van de gasten. Combineer je brainstormsessie met een verfrissende waterbar of een verse smoothie, een extra boost om de productiviteit te verhogen!

In plaats van neerploffen op één van de zitzakken kan je er ook voor kiezen om een sessie wandelend uit te voeren. Het is niet alleen gezond, maar ook een stuk leuker dan in een vergaderzaal! Een wandeling langs het water of in het bos brengt je op creatieve ideeën. Stel voorafgaand aan de wandeling een route vast en houdt de groep klein om de sessie overzichtelijk te houden.

Kun je tijdens de brainstorm toch niet zonder techniek en ben je gebonden aan een zaal, maar wil je wel het maximale uit je evenement halen? Onderbreek het inhoudelijke programma met een actieve boost! Het doel van je event hoeft niet alleen door middel van presentaties overgebracht te worden, maar ook door een activiteit te doen. Gezamenlijk tot doelen komen of juist de strijd met elkaar aangaan? Een passende activiteit helpt je om de boodschap over te brengen en zorgt voor nieuwe energie om de bijeenkomst te vervolgen.

Ben je op zoek naar een locatie met een inspirerende omgeving middenin de natuur, direct aan het water? Wij helpen je graag! Neem contact met ons via het directe nummer: 030 – 760 80 00.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.