Je hoort het waarschijnlijk wel vaker. Wat is het doel van je evenement? Netwerken, informeren, motiveren of activeren? Dat laatste is misschien wel het meest belangrijke tijdens de dag en kan daarnaast binnen elk ander doel worden toegepast. Activeer je gasten met een activiteit en versterk hiermee de boodschap. Want een locatie waar je naar buiten kunt om aangespoord te worden door verrassende buitenactiviteiten, dat blijft hangen en zorgt voor nieuwe energie. Zet de stoelen aan de kant en stel je target(s). Ervaar de target games, de nieuwe game van Inn Style!

Een game waarbij op een ludieke en (inter-)actieve manier de deelnemers in teams aan de slag gaan met het behalen van verschillende doelen, zoals resultaat-, prestatie- en procesdoelen. De targetgames is een interactief activiteitenprogramma, waarbij plezier maken en samenwerking centraal staat. Deelnemers leren elkaar op een andere manier kennen, wat kan leiden tot waardevolle werkrelaties en samenwerkingen op de werkvloer. De gasten gaan verschillende onderdelen langs waarbij ze strijden tegen een ander team. Denk aan lasergamen in het bos, golf afslaan over het water of rollingbal waarbij je moet samenwerken om de bal van A naar B te brengen. Speel een potje bubble voetbal samen met jouw team voor een extra stukje plezier.

Het team dat als eerste een opdracht voltooid, of de opdracht als beste uitvoert is de winnaar van dat onderdeel en verdient het meeste aantal kogels voor het finalespel.

Wil je weten wat het finalespel is? Wij helpen u graag met het stellen van jullie targets tijdens deze dag. Ga voor teamwork, verbinding en actief en haal zo het maximale uit je evenement!

Wil je meer informatie ontvangen over de targetgames? Dan kun je contact opnemen met ons via het directe nummer: 030 – 760 80 00.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.