Bij een bruiloft, feest, jubileum of gala zijn bloemen een essentieel onderdeel van de dag. Tijdens een congres of zakelijke bijeenkomst is dit minder top of mind. Maar waarom is dat? De juiste decoratie zorgt voor een uitnodigende ontmoetingsruimte of inspirerende plek. Ook de seizoenen kun je hier perfect in terug laten komen. Want binnen is buiten en buiten is binnen! Met het wisselen van de seizoenen veranderen de kleuren, bloemen en planten mee. Een ideale manier om je evenement sfeer en levendigheid te geven.

Met de juiste groendecoratie haal je buiten naar binnen! Een creatieve invulling om de ruimte en het doel van je evenement samen te brengen. Dit betekent niet dat je overal kleurige bloemen hoeft neer te zetten. Een natuurlijke decoratie kun je bijvoorbeeld creëren door sokkels te plaatsen met planten, stijlvolle potten of vazen met grote takken erin. Een paar van deze eyecatchers zorgt voor rust en een huiselijk gevoel.

Organiseer je een evenement en wil je wel helemaal out of the box met bloemdecoratie? Natuurlijk is dat een toegevoegde waarde voor de feestsfeer. Laat de bloemen van het seizoen terugkomen in creatieve creaties! Een rijkelijk gedekte tafel met prachtig mastiek en glaswerk, aangevuld met talloze bloemenvaasjes. Een feest in Ibiza stijl met bijpassend loungemeubilair, kleurrijke accessoires en frisse bloemstukken. Raak de juiste snaar door de perfecte combinatie en eenheid tussen meubilair, groen- en bloemdecoratie en accessoires!

Worden het tijdens je evenement subtiele bloemwerken of juist opvallende en rijkelijke bloemcreaties? Wij denken graag met je mee! Onze locatie is volledig gestyled door Wolterinck Event Decoration en wordt wekelijks voorzien van verse bloemen, passend bij het seizoen. Met passie voor bloemen, boordevol creativiteit en oog voor detail zorgen zij, met gebruik van natuurlijke materialen, voor een warme sfeer op onze locatie. Gezamenlijk brengen wij je graag een advies voor jouw aankomende evenement.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons via het directe nummer: 030 – 760 80 00.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.