Een locatie waar je op kunt gaan in de details van de auto, een beleving net zoals een tour van 1000 kilometer in je nieuwe wagen! Hoe belangrijk zijn de details bij de onthulling van een nieuw model auto of een dealermeeting?

Kennisoverdracht, ervaring, beleving en het overdragen van de positionering van het merk aan de dealers speelt een belangrijke rol. Ontvang je gasten op één dag of in fases tijdens een meerdaags event; voor nog meer persoonlijke aandacht, diepgang, informatie overdracht of bereik.

Laat je gasten binnen de locatie ervaren hoe het interieur, het comfort en de wegligging van de auto is door een volledige virtuele experience room te plaatsen, een betere manier van kennis maken is er bijna niet. Oké, bijna niet… want wil je alle gasten een testrit laten maken dan kan dat natuurlijk ook.

Alle dealers bij elkaar om hen te overtuigen van de geweldige prestatie van de auto en hen kennis te laten maken met alle in’s en out’s. Natuurlijk kan dat door de nieuwste LCD schermen in te zetten in een 360-graden opstelling. En waarom zou je daarnaast niet gewoon de auto in de plenaire zaal plaatsen? Zo kunnen je kennis delen en de gasten direct een tastbaar gevoel meegeven.

Brand it to the top!! Om het totaal plaatje compleet te maken kun je natuurlijk allerlei branding in de locatie gebruiken om het merk nog beter naar voren te laten komen.

Na alle informatieoverdracht is het tijd voor carfood!! Het laatste stukje beleving die de gasten mee krijgen en natuurlijk een moment om na te praten over de eerste ervaringen van de nieuwe auto. De chefkoks bereiden buiten op de Smokey Joe de lekkerste bavette of rib eye. Van de barbecue die in stijl is aangekleed met autobanden en accessoires. De geuren komen de gasten direct tegemoet!

Wil je hulp bij het organiseren van een echte Car Experience of heb je vragen over de mogelijkheid bij InnStyle, wij helpen je graag! InnStyle is een centraal gelegen locatie vlak naast de snelweg A2 en goed te bereiken via de N230. Een mooie omgeving voor een testrit door het centrum van Maarssen, over de snelweg en langs het water weer terug. Met een enorm parkeerterrein heb je de goede setting direct te pakken. En een auto naar binnen? Ook dat is geen probleem.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.