Nieuws & Blogs

_________

De seizoenen InnStyle!

De seizoenen InnStyle!

14.11.2019 – Maarssen
Ieder seizoen heeft zijn charme en kan een verrassende bijdrage leveren aan een evenement. Juist door een andere maand te kiezen, voorkom je eventmoeheid in de drukste congresmaanden. Hierdoor kan jouw evenement een echt inspirerend succes worden! Een ruimtelijke en lichte locatie resulteert in een dag waar de gasten getriggerd worden en met nieuwe energie weer naar huis gaan.

Lees meer
The total Car Experience, InnStyle!

The total Car Experience, InnStyle!

17.10.2019 – Maarssen
Een locatie waar je op kunt gaan in de details van de auto, een beleving net zoals een tour van 1000 kilometer in je nieuwe wagen! Hoe belangrijk zijn de details bij de onthulling van een nieuw model auto of een dealermeeting?
Kennisoverdracht, ervaring, beleving en het overdragen van de positionering van het merk aan de dealers speelt een belangrijke rol. Ontvang je gasten op één dag of in fases tijdens een meerdaags event; voor nog meer persoonlijke aandacht, diepgang, informatie overdracht of bereik.

Lees meer
Een uniek winter event InnStyle!

Een uniek winter event InnStyle!

03.10.2019 Maarssen – Een wand vol chocoladesmaken waarmee iedereen zijn of haar eigen warme chocolademelk kan maken, de geur van een pompoensoep met geroosterde paprika of wildbitterbal met wildstoof, chocolade en bokbier. Verras je gasten vanaf moment één! Want voor ieder winters evenement kunnen wij een verrassende start of afsluiting verzorgen.

Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.