Nieuws & Blogs

_________

Weet zeker dat uw zakelijke evenement AVG-ready is!

14.05.2018 – Maarssen
Het is bijna zover. Op 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in, een nieuwe privacywet voor de hele Europese Unie. De boetes voor het niet nakomen van de AVG wet kunnen hoog oplopen. Een goede voorbereiding is van groot belang, niet alleen voor uw website of nieuwsbrieven, maar vergeet de privacy omtrent uw zakelijke evenement ook niet!

Lees meer

Inn Style een van de 5 zon, zee en strandlocaties in het binnenland.

04.05.2018 – Maarssen
Niet alleen aan het water maar ook op het strand! Greater Venues neemt ons mee als een van de 5 zon, zee en strandlocaties in het binnenland. Dat is optimaal genieten tijdens uw zakelijke evenement aan het water van de Maarsseveense plassen. Komt u ook eens langs voor een locatiebezoek op een van onze mooie terrassen?!s optimaal genieten tijdens uw evenement. Komt u ook eens langs voor een locatiebezoek op een van onze mooie terrassen?!

Lees meer

‘Dag van de Aarde’ in het zonnetje

24.04.2018 – Maarssen
Afgelopen zondag 22 april was het internationaal de dag van de aarde, of eigenlijk Earth Day. Over de hele wereld zijn er activiteiten georganiseerd in het kader van een beter milieu en meer respect voor de aarde. Ook bij Inn Style proberen wij altijd zo veel mogelijk duurzaam en met oog voor de aarde te werken om zo ons steentje bij te dragen aan onze toekomst.

Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.