Nieuws & Blogs

_________

Laat de mobiele telefoon integreren tijdens uw evenement!

05.07.2018 – Maarssen
De mobiele telefoon heeft de laatste jaren een grote verandering doorgemaakt in de communicatie van en met mensen. Men ontkomt er haast niet aan; uw gasten beantwoorden nog even snel dat laatste mailtje of telefoontje voordat het programma begint. De meningen over het telefoongebruik zijn daardoor sterk verdeeld. Waarbij de één vindt dat het een verrijking van de communicatie is, zal de ander van mening zijn dat we het directe contact met elkaar hierdoor verliezen.

Lees meer

Een borrel na uw bijeenkomst? Niet alleen leuk, maar ook nuttig!

30.05.2018 – Maarssen
Na uw bijeenkomst gehaast door naar de volgende afspraak of direct naar huis? Ho, stop! Stap heel even uit deze 24-uurseconomie en geniet van een borrel met collega’s, klanten of andere zakelijke relaties. Na een informatief programma kijken uw gasten uit naar een heerlijk drankje en tijd om op een ongedwongen manier met elkaar verder te praten. Zeker na een intensieve werksessie is dit de perfecte gelegenheid! Maar hoe haalt u het maximale uit uw borrel?

Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.