Nieuws & Blogs

_________

Trendsetter of trendvolger in 2019?

29.11.2018 – Maarssen
Evenementen zijn tegenwoordig, als onderdeel van de marketingmix, niet meer weg te denken binnen uw organisatie. De tijd verandert en evenementen gaan daarin mee. Afstappen van de ‘standaard’ opstellingen, bewustwording op het gebied van food en uniek blijven door de persoonlijke twist. We zien het allemaal in de nieuwste eventtrends voor 2019.

Lees meer

Voorkom eindejaarsstress!

15.11.2018 – Maarssen
Het einde van het jaar komt snel dichtbij. De laatste weken zijn bedrijven vaak druk met de financiële afsluiting, het formuleren van doelstellingen of het maken van de begroting voor het nieuwe jaar. Het bedanken van uw medewerkers en relaties is vaak iets wat er nog snel even tussendoor ‘moet’ plaatsvinden. Zonde, want zonder hen geen succesvol jaar.

Lees meer

Uw evenement in beeld!

01.11.2018 – Maarssen
Heeft eventfotografie een toegevoegde waarde voor uw evenement? Ja zeker! ‘Beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden’. Geen enkel ander communicatiemiddel geeft een betere weergave van de sfeer.

Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.