Businessfestival 

_________

Een festival is dé plek voor inspiratie, het ontdekken van de nieuwste trends, mensen te verbinden en nieuwe ontmoetingen te stimuleren. Met deze gedachten wordt een festival steeds vaker zakelijk ingezet voor kennis overdracht. Met het oogpunt om gasten letterlijk en figuurlijk in beweging te laten komen!

Zomer

_________

Het ruimte bieden voor netwerken is dé kracht van een zakelijk festival! Geef je gasten de ruimte om in een relaxte sfeer met elkaar in gesprek te gaan door een foodplein te maken die de gehele dag open is. Als verzamelplek om elkaar te ontmoeten en voor een moment van ontspanning. Loungebanken, zitzakken, picknicktafels en foodtrucks waar je gasten de hele dag van live bereide foodcreaties kunnen genieten. Gerechten die al vroeg in de middag worden bereid vanaf de smoker BBQ, de geur van vers gebakken brood, een waterbar waar je zelf fruitwater kan tappen en foodcourts met streetfood waar je gasten à la minute zelf hun gerechten kunnen samenstellen. Dat verbindt mensen!

Winter

_________

Een wand vol chocoladesmaken waarmee iedereen zijn of haar eigen warme chocolademelk kan maken, de geur van een pompoensoep met geroosterde paprika of wildbitterbal met wildstoof, chocolade en bokbier. Verras je gasten vanaf moment één! Want voor ieder winters evenement kunnen wij een verrassende start of afsluiting verzorgen.

Met het inspirerende uitzicht op de Maarsseveense Plassen genieten de gasten tussen de sessies door in de verwarmde serre. Een echte winterse binnen-buitenbeleving! Het knapperend vuur op de achtergrond en een winters muziekje maakt het plaatje compleet.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.