24.04.2018 – Maarssen

Afgelopen zondag 22 april was het internationaal de dag van de aarde, of eigenlijk Earth Day. Over de hele wereld zijn er activiteiten georganiseerd in het kader van een beter milieu en meer respect voor de aarde. Van prestatielopen tot poëziewedstrijden en van straat-schoonmaakacties tot demonstraties tegen milieuvervuiling. Vooral in Amerika is het een grootse dag, maar ook in Nederland gaat het steeds meer leven.

Ook bij Inn Style proberen wij altijd zo veel mogelijk duurzaam en met oog voor de aarde te werken om zo ons steentje bij te dragen aan onze toekomst. Een voorbeeld is dat we in oktober eind vorig jaar zonnepanelen hebben geplaatst. Ruim 100 polykristallijne panelen liggen op het dak van locatie 1.0 om op een duurzame manier energie te winnen voor de evenementen die bij ons plaatsvinden. Een professioneel bedrijf heeft de optimale dekking bepaald om de panelen te plaatsen. Op het platte deel van het dak wordt een schansopstelling gebruikt en op het schuine dak liggen de ‘platte’ panelen, de ideale combinatie voor onze locatie aan het water.

Via de monitor kunnen we precies bijhouden wat er aan stroom wordt opgewekt. Sinds de aanleg hebben we 4391 kilo CO2 uitstoot uitgespaard. Een mooi resultaat voor het eerste half jaar. En zo zeggen we niet alleen ‘Happy Earthday’ maar vooral ‘Happy Earthtime’.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.