12.04.2018 – Maarssen

Woensdag 28 maart jl. mochten wij voor het 3jaar op rij het Kennisfestival Jongeren op Gezond Gewicht organiseren in samenwerking met organisatiebureau Pino.

De naam van het congres zegt precies waar de dag om draaide. Eén op de zeven kinderen in Nederland is te zwaar. En vaak kunnen ze daar zelf niets aan doen. Een gezonde jeugd begint namelijk bij een gezonde omgeving. Maar hoe creëer je die? En hoe verleiden we jongeren tot gezonde keuzes? Deze vragen stonden centraal tijdens dit Kennisfestival. 350 Professionals kwamen samen in onze locatie waar inspiratie, kennis, successen en ervaringen uitgebreid zijn gedeeld.

Organisatiebureau Pino heeft samen met JOGG de invulling samengesteld met het thema: ‘Neem de regie’. De deelnemers zijn op alle mogelijke manieren gevoed met nieuwe inzichten over hun eigen regisseursrol. Op het programma stonden naast interessante gastsprekers, zoals Martin Koolhoven, vooral veel praktijkgerichte werksessies over o.a. gezonde sportkantines en bewonersparticipatie.
Wij mochten zorg dragen voor alle wensen qua zalen en natuurlijk hebben we het festival aangekleed met gezonde, passende catering. Zo kregen de gasten een heerlijk healthy lunch om de dag mee te starten. In de pauze serveerden we vanaf de verschillende foodcourts heerlijke hapjes zoals ‘geroosterde zoete aardappel met feta en Marokkaanse specerijen’ en een ‘mini salade met sinaasappel, venkel en verse munt. De afsluitende borrel werd aangekleed met healthy table snack bites en een verrassend bruschetta assortiment.

We bedanken JOGG en Pino voor wederom het vertrouwen in onze locatie en heel graag tot volgend jaar!

Wilt u meer informatie over het organiseren van een festival evenement? Neem contact met ons op en we helpen u  graag verder!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.