Contact

_________

Heeft u inspiratie opgedaan op onze website en staat u in de startblokken om ook een succesvol, energiek en/of vernieuwend evenement te organiseren op een locatie midden in de natuur?

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, met u mee te denken en een advies op maat uit te brengen. Neem gerust contact met ons op!

 

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, met u mee te denken en een advies op maat uit te brengen. Neem gerust contact met ons op!

T 030 760 80 00 | E info@innstyle.nl

Hoe kunnen wij uw event vormgeven?

_________

reCAPTCHA is required.

Routebeschrijving

_________

Onze locatie is eenvoudig met de auto te bereiken. Klik hieronder voor uw persoonlijke routebeschrijving. Komt u met het OV? Neem dan vanaf station Maarssen U-OV bus 13 richting Overvecht Station en stap uit bij halte Maarsseveense plassen. Vanaf station Utrecht Centraal neemt U-OV bus 5 richting Maarssen via Zuilen. U stapt op bij bushalte CS Jaarbeurszijde. U stapt vervolgens uit bij halte Cramerlaan, Maarssen. Vanaf daar loopt u naar InnStyle in c.a. 15 minuten. Komt u vanaf Station Utrecht Overvecht? Dan kunt u U-OV bus 13 nemen richting Maarssen Station, u stapt vervolgens uit bij halte Maarsseveense plassen, Maarssen. Let op, er rijden op dit traject 8-persoons busjes. Vanaf station Utrecht Centraal kunnen wij ook pendelbussen inzetten.

In uw navigatiesysteem kunt u Herenweg 53 invoeren. Vanaf de afrit N230 Maarsseveen/ Maarsseveense plassen rijdt u op de kruising rechtdoor het parkeerterrein van het recreatiecentrum Maarsseveense plassen op.

Inn Style

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.