Culinair

_________

Een lunch met ambachtelijke broodjes en verfrissende zuivelsappen? Of toch liever een walking diner met trendy streetfood? Waar u ook voor kiest, uw gerechten worden met aandacht en een groot gevoel voor smaaksensaties bereid door onze koks. Onze producten zijn vers, ambachtelijk en komen veelal uit de eigen streek. En onze creaties zijn verrassend. Zo zorgen we telkens weer voor een unieke foodbeleving. Een feest voor de zintuigen en voer voor het creatieve brein!

Een lunch met ambachtelijke broodjes en verfrissende zuivelsappen? Of toch liever een walking diner met trendy streetfood? Waar u ook voor kiest, uw gerechten worden met aandacht en een groot gevoel voor smaaksensaties en foodbeleving bereid door onze koks. Onze producten zijn vers, ambachtelijk en komen veelal uit de eigen streek.

Ontdek onze mogelijkheden

_________

InnStyle denkt graag met u mee over een passend cateringconcept dat recht doet aan de uitstraling en het thema van uw bijeenkomst. Van eenvoudige smaakvolle hapjes en buffetten tot exclusieve diners en live cooking. Laat u verrassen!

InnStyle denkt graag met u mee over een passend cateringconcept dat recht doet aan de uitstraling en het thema van uw bijeenkomst. Laat u verrassen!

Doen!

KLAAR VOOR EEN BOOST?
_________

InnStyle is de plek waar mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen.
Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.