Doen!

_________

Klaar voor een boost? InnStyle is de plek waar mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Niet alleen voor sportievelingen, maar ook de denkers, dromers, creatievelingen en waaghalzen. Weg van de dagelijkse sleur en opdringerige triggers. Aangespoord door verrassende meetingonderbrekers, buitenactiviteiten en inspirerende werkvormen. Versterk hiermee uw boodschap, verbind uw gasten en zorg voor nieuwe energie.

De ligging van onze locatie middenin de natuur en aan de rand van de Maarsseveense Plassen is perfect om uw inhoudelijke programma te combineren met actie, teambuilding en competitie. Van golf afslaan vanaf het terras naar drijvende targets tot drakenboot varen. En van ‘Minute to inn it’ tot ‘Giant Escape from prison’. Zet u in op teambuilding, samenwerking of ontspanning? Laat ons weten wat uw doel is, dan adviseren wij u over een geschikte activiteit of werkvorm.

Klaar voor een boost? InnStyle is de plek waar mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Niet alleen voor sportievelingen, maar ook de denkers, dromers, creatievelingen en waaghalzen. Aangespoord door verrassende meetingonderbrekers, buitenactiviteiten en inspirerende werkvormen. Versterk hiermee uw boodschap, verbindt uw gasten en zorg voor nieuwe energie.

Meetingonderbreker

_________

Wilt u het maximale uit uw evenement halen? U beleeft het bij InnStyle. De ligging van onze locatie middenin de natuur en aan de rand van de Maarsseveense Plassen is perfect om uw inhoudelijke programma te combineren met actie, teambuilding en competitie. Laat ons weten wat uw doel is, dan adviseren wij u graag over een geschikte activiteit! Lees meer

Energizer

_________

Begin uw evenement eens anders dan anders door te starten met een energizer waar al uw gasten aan deelnemen. Met elkaar komt er energie los om zo uw inhoudelijk programma vol enthousiasme te starten. Denk aan golf afslaan vanaf ons terras naar een drijvende green, een energierijke Haka workshop, een percussie energizer of boogschieten over het water.
Lees meer

  Top locatie met het mooiste terras van Nederland  

De Bijenkorf
Lees hier alle verhalen van onze referenten

  Een plek om terug te komen  

Rijkswaterstaat
Lees hier alle verhalen van onze referenten

Activiteitenprogramma’s

_________

Als sportieve evenementenlocatie organiseren wij activiteitenprogramma’s voor groepen vanaf 10 personen. Deze programma’s zijn speciaal ontwikkeld om met een groep gezamenlijk activiteiten op een unieke manier te beleven. Zet u in op teambuilding, samenwerking of toch liever ontspanning? Er is altijd een passend programma. 
Lees meer

Workshops & entertainment

_________

Een inspirerende spreker, verrassend entertainment of een workshop waar uw gasten nog lang over napraten? Daar worden wij blij van! Wij besteden aandacht aan uw wensen en doelstelling om een onvergetelijk evenement te organiseren. Wij denken graag met u mee voor verrassende workshops en entertainment, passend bij uw evenement en doelstelling.
Lees meer

Onze locatie

GOOI DE DEUREN OPEN!
_________

En geef ideeën de ruimte. Hoe? Ontdek onze binnenstebuiten mogelijkheden aan de rand van Utrecht voor vergaderingen, congressen en zakelijke evenementen.
Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.