Energizer

_________

Begin uw evenement eens anders dan anders, met een energizer waar al uw gasten aan deelnemen. En ga vervolgens vol energie en enthousiasme van start met uw inhoudelijke programma. Denk aan golf afslaan vanaf ons terras naar een drijvende green, een energierijke Haka workshop, een percussie energizer of boogschieten over het water. Wij denken graag met u mee voor een passende energizer bij uw evenement.

Begin uw evenement eens anders dan anders door te starten met een energizer waar al uw gasten aan deelnemen. Denk aan golf afslaan vanaf ons terras naar een drijvende green, een energierijke Haka workshop, een percussie energizer of boogschieten over het water.

Haka workshop

_________

Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s. De bekendste haka is ongetwijfeld de Ka Mate, die al jarenlang door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam de All Blacks vóór het begin van iedere wedstrijd wordt uitgevoerd. Na dit onderdeel zitten de deelnemers vol energie!

Minute to Inn it

_________

Wie kan 5 appels op elkaar stapelen? Of 3 euromunten op hun zijkant zetten? En dat binnen slechts 1 minuut! Het team bepaalt zelf wie welke opdracht uitvoert. Een slimme strategie, waarbij iedereen schittert in zijn of haar eigen kracht, is dus noodzakelijk.

Tai Chi

_________

Tai Chi is een uit China afkomstige vorm van bewegen en mediteren tegelijk. U krijgt oefeningen uit deze bewegingsleer, die gebaseerd is op het principe dat u met concentratie en harmonisch bewegen de adem en het lichaam kunt beheersen. Zo leert Tai Chi u werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

Percussie

_________

Door middel van instrumenten en verschillende ritmes zullen de deelnemers elkaar motiveren, uitdagen om boven het gangbare creatieve niveau uit te stijgen en naar elkaar luisteren. U zult verrast worden door de onverwachte talenten van de deelnemers!

Rolling Ball Construction

_________

Na een korte instructie krijgt het team verschillende ‘bouwmaterialen’ aangereikt: staanders, statieven, verbindingsstukken, bogen, trechters, etc.. Met deze materialen moet het team een baan bouwen, waarop een knikker zo lang mogelijk kan rollen. Een goede samenwerking en creativiteit maakt deze opdracht tot een unieke ervaring!

Katapult bouwen

_________

Met balken, touw en elastiek bouwt het team een katapult waarmee een bal wordt weggeschoten over een voorgeschreven afstand. Ook het afbreken van de constructie hoort bij de opdracht.

Bamboetoren bouwen

_________

Met behulp van bamboestokken en touw bouwen de deelnemers een constructie. Naar eigen inzicht of binnen een gekozen thema. Welk team bouwt binnen de gestelde tijd de hoogste toren of de meest verrassende creatie?

Boogschieten over het water

_________

Uniek op onze locatie! Onder leiding van een instructeur krijgen de deelnemers de kans om met een handboog een aantal lichtgewicht pijlen te schieten. Gericht op een target die op 50 à 60 meter vanaf de kant in het water drijft.

Discgolf

_________

Loop een aantal holes in zo weinig mogelijk worpen met discs (frisbees). Het uiteindelijke doel? Dat is de ‘pole-hole’: een ijzeren korf met kettingen. Een instructeur oefent vooraf de werptechnieken. Daarna gaan de teams met een scorekaart zelf op pad. Wie maakt de eerste ‘disc-in-one’?

Kickbikes

_________

Met onze kickbikes, een soort sportstep, kunt u een heerlijk ontspannen tocht maken rond de Maarsseveense Plassen. Zo komt u nog eens ergens! Kickbiken kan verslavend werken, dus u bent gewaarschuwd!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.