Over InnStyle & MVO

_________

Puur, veelzijdig en verrassend. Dát is InnStyle. En een mooie bijeenkomst, dáár worden wij blij van! Op onze inspirerende evenementenlocatie kunt u terecht voor uiteenlopende evenementen, congressen, beurzen en vergaderingen. Groot of klein. Verrassend of subtiel. Puur of over de top. Ontdek wie wij zijn en waar wij voor staan!

Puur, veelzijdig en verrassend. Dát is InnStyle. En een mooie bijeenkomst, dáár worden wij blij van! Op onze inspirerende evenementenlocatie kunt u terecht voor uiteenlopende bijeenkomsten. Groot of klein. Verrassend of subtiel. Puur of over de top. Ontdek wie wij zijn en waar wij voor staan!

Missie & Visie

_________

InnStyle is een evenementenlocatie op steenworp afstand van Utrecht en aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Maar ook via de A27 en de A2 vanaf Amsterdam staat u in no time bij ons voor de deur. Een verrassende plek met oneindig veel mogelijkheden. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Een omgeving waarin mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Daar zetten wij ons elke dag voor in!

En we kijken ook verder dan dat. In een snelle wereld, waarin trends en innovaties elkaar opvolgen, is het de kunst om alert te zijn en bewuste keuzes te maken. Keuzes die passen bij de tijd, maar ook bij InnStyle. Elke dag vormt een nieuwe kans om een unieke beleving neer te zetten en verwachtingen te overtreffen. Binnen heldere kaders blijven we daarom onszelf uitdagen en onze grenzen verleggen.

InnStyle is een evenementenlocatie op steenworp afstand van Utrecht en aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Maar ook via de A27 en de A2 vanaf Amsterdam staat u in no time bij ons voor de deur. Een verrassende plek met oneindig veel mogelijkheden. Een omgeving waarin mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

En we kijken ook verder dan dat. In een snelle wereld, waarin trends en innovaties elkaar opvolgen, is het de kunst om alert te zijn en bewuste keuzes te maken. Elke dag vormt voor ons een nieuwe kans om een unieke beleving neer te zetten en verwachtingen te overtreffen.

MVO

_________

InnStyle is één met de natuur. Buiten is binnen en binnen is buiten. Natuurlijk vraagt dat ook iets van ons eigen handelen. We hebben respect voor de omgeving en oog voor duurzaamheid. Net zo vanzelfsprekend is onze aandacht voor de medemens.
De maatschappelijke verantwoordelijkheid van InnStyle uit zich op verschillende vlakken. We beschikken bijvoorbeeld over vier laadpalen voor elektrische auto’s. En onze panden zijn gebouwd met duurzame producten. We werken het liefst met plaatselijke leveranciers, die MVO ook hoog op de agenda hebben. En onze cateraars werken voornamelijk met ambachtelijke, duurzame en fair-trade producten. En uw koekje bij de koffie is met liefde bereid bij De Koekfabriek. In deze bakkerij zijn het mensen met een verstandelijke beperking die de koek met zorg voor u bakken. Tot slot zetten we ons regelmatig in voor goede doelen en verenigingen. Niet alleen als organisatie, maar ook als individu.

InnStyle is één met de natuur. Buiten is binnen en binnen is buiten. Natuurlijk vraagt dat ook iets van ons eigen handelen. We hebben respect voor de omgeving en oog voor duurzaamheid. Net zo vanzelfsprekend is onze aandacht voor de medemens.

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van InnStyle uit zich op verschillende vlakken. We beschikken bijvoorbeeld over vier laadpalen voor elektrische auto’s. En onze panden zijn gebouwd met duurzame producten. We werken het liefst met plaatselijke leveranciers, die MVO ook hoog op de agenda hebben.

InnStyle

UITZICHT OP INSPIRATIE
_________

Gunstig gelegen evenementenlocatie aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Gemakkelijk en snel te bereiken vanaf Utrecht en Amsterdam.
Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.