Locaties

_________

Gooi de deuren open! En geef ideeën de ruimte. Hoe? Ontdek onze binnenstebuiten mogelijkheden voor congressen en evenementen. Met 17 ruimtes middenin de natuur, direct aan het water. Van kleine vergaderruimtes met uitzicht op de Maarsseveense Plassen tot grote plenaire zalen met moderne faciliteiten. Maar ook ruime sfeervolle foyers met een terras aan het water. En niet te vergeten: 1.000 gratis parkeerplaatsen!

Gooi de deuren open! En geef ideeën de ruimte. Hoe? Ontdek onze mogelijkheden voor congressen en evenementen. Met 17 ruimtes, klein en groot, middenin de natuur. En niet te vergeten: 1.000 gratis parkeerplaatsen!

Locatie 1.0

_________

Ontsnappen aan de drukte? En getriggerd worden door een inspirerende omgeving? Dat kan bij InnStyle 1.0. Een stijlvolle locatie met een open foyer en zonnig terras. Een modern ingerichte zaal voor ruim 400 gasten, een leisure café en diverse vergaderzalen variërend in grootte. Elk met een eigen karakter en een uniek uitzicht op de Maarsseveense Plassen. Laat u verrassen!
Lees meer

Ontsnappen aan de drukte? En getriggerd worden door een inspirerende omgeving? Dat kan bij InnStyle 1.0. Een stijlvolle locatie met een open foyer en zonnig terras. Een modern ingerichte zaal voor ruim 400 gasten, een leisure café en vergaderzalen variërend in grootte.
Lees meer

Locatie 2.0

_________

Op zoek naar ruimte voor inspiratie en actie? InnStyle 2.0 heeft alles in huis voor de juiste vibe. Diverse vergaderzalen met grote raampartijen en sfeervolle cateringruimtes. Door de openslaande deuren in elke ruimte stapt u zo op het dakterras of het deels overdekte terras met de verwarmde serre aan het water.
Lees meer

Op zoek naar ruimte voor inspiratie en actie? InnStyle 2.0 heeft alles in huis voor de juiste vibe. Vergaderzalen met grote raampartijen en sfeervolle cateringruimtes. Het natuurlijke karakter, de moderne inrichting en het comfort vormen de perfecte basis voor uw bijeenkomst.
Lees meer

  Top locatie met het mooiste terras van Nederland  

De Bijenkorf
Lees hier alle verhalen van onze referenten

  Een plek om terug te komen  

Rijkswaterstaat
Lees hier alle verhalen van onze referenten

Buitenterrein

_________

Nog even snel dat ene belletje? Gehaast naar de volgende afspraak? Ho, stop! Stap heel even uit de 24-uursmaatschappij en sta open voor iets nieuws. Sta stil en kijk om u heen. Geniet bij InnStyle van de omgeving. Het kabbelende water, de dauw die langzaam vervaagt, de zon boven het water en familie eend die schaamteloos over de vlonders waggelt.
Lees meer

Nog even snel dat ene belletje? Gehaast naar de volgende afspraak? Ho, stop! Stap heel even stil en kijk om u heen. Geniet bij InnStyle van de omgeving. Het kabbelende water, de dauw die langzaam vervaagt en familie eend die schaamteloos over de vlonders waggelt.
Lees meer

Techniek en inrichting

_________

Licht, geluid en digitale middelen zijn bij ons altijd on top of mind. Want niets is vervelender dan een microfoon die hapert op het moment suprême of een filmpje dat te laat instart. InnStyle beschikt daarom over technische faciliteiten met de hoogste kwaliteit en passend bij de trends.

Elke bijeenkomst verdient bij ons een eigen stijl en sfeer. Verrassend of subtiel. Kleurrijk of puur. Met aandacht voor meubilair en decoratie verandert elke ruimte in een bron voor inspiratie en ontmoeting.
Lees meer

Licht, geluid en digitale middelen zijn bij ons altijd on top of mind. InnStyle beschikt over technische faciliteiten met de hoogste kwaliteit. En met aandacht voor meubilair en decoratie veranderen we elke ruimte in een bron voor inspiratie en ontmoeting.
Lees meer

Culinair

EEN UNIEKE FOODBELEVING!
_________

Een lunch met ambachtelijke broodjes en verfrissende zuivelsappen? Of toch liever een walking diner met trendy streetfood?
Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.