Meetingonderbreker

_________

U wilt het maximale uit uw evenement halen? U beleeft het bij InnStyle. Bij elk evenement adviseren wij een meetingonderbreker toe te voegen. Zeker bij een intensieve werksessie is het van belang dat uw gasten tussendoor ontspannen, om vervolgens met nieuwe energie en inspiratie de werksessie te vervolgen.

InnStyle is gespecialiseerd in het aanbieden van meetingonderbrekers. De ligging van onze locatie middenin de natuur en aan de rand van de Maarsseveense Plassen is perfect om uw inhoudelijke programma te combineren met actie, teambuilding en competitie. Laat ons weten wat uw doel is, dan adviseren wij u graag over een geschikte activiteit!

Wilt u het maximale uit uw evenement halen? De ligging van onze locatie middenin de natuur en aan de rand van de Maarsseveense Plassen is perfect om uw inhoudelijke programma te combineren met actie, teambuilding en competitie. Laat ons weten wat uw doel is, dan adviseren wij u graag over een geschikte activiteit.

Golf afslaan vanaf het terras

_________

Onder leiding van een instructeur krijgen de deelnemers de kans om een aantal ballen te slaan. Het target drijft op 50 à 60 meter vanaf de kant in het water. Wie slaat de eerste hole-in-one?

Outdoor lasergame

_________

Na een korte spelinstructie krijgen de deelnemers een elektronisch ‘sensorvest’ omgehangen. Met een lasergun proberen de deelnemers elkaar uit te schakelen. Binnen het uur kunnen verschillende spelvormen worden gespeeld.

Drakenboot varen

_________

Twee teams van elk 8 personen nemen plaats in een eigen boot met een drakenkop voorop. Onder leiding van een trommelaar proberen de teams hun boot in beweging te krijgen. Gelijk peddelen is een must. Wie het eerst over de finish komt, wint de race!

Boogschieten over het water

_________

Uniek op onze locatie! Onder leiding van een instructeur krijgen de deelnemers de kans om met een handboog een aantal lichtgewicht pijlen te schieten. Gericht op een target die op 50 à 60 meter vanaf de kant in het water drijft.

Haka workshop

_________

Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s. De bekendste haka is ongetwijfeld de Ka Mate, die al jarenlang door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam de All Blacks vóór het begin van iedere wedstrijd wordt uitgevoerd. Na dit onderdeel zitten de deelnemers vol energie!

Strijd tegen de tijd!

_________

Een afgesloten ruimte die er op het eerste oog heel normaal uitziet. Behalve die tikkende ‘tijdbom’. Het team moet samen op zoek naar de sleutel om de tijdklok te stoppen. Samenwerking is belangrijk, want kennis en vaardigheden op uiteenlopende vlakken kunnen handig zijn. Is het team in staat de sleutel op tijd te vinden?

Bamboetoren bouwen

_________

Met behulp van bamboestokken en touw bouwen de deelnemers een constructie. Naar eigen inzicht of binnen een gekozen thema. Welk team bouwt binnen de gestelde tijd de hoogste toren of de meest verrassende creatie?

Blowgunschieten

_________

Een traditionele activiteit met blaaspijp! De deelnemers schieten op verschillende en zelfs bewegende voorwerpen. Iedere schutter krijgt een bepaald aantal pijlen. Wie wordt de topschutter van de dag?

Rolling Ball Construction

_________

Na een korte instructie krijgt het team verschillende ‘bouwmaterialen’ aangereikt: staanders, statieven, verbindingsstukken, bogen, trechters, etc. Met deze materialen moet het team een baan bouwen, waarop een knikker zo lang mogelijk kan rollen. Een goede samenwerking en creativiteit maakt deze opdracht tot een unieke ervaring!

Tai Chi

_________

Tai Chi is een uit China afkomstige vorm van bewegen en mediteren tegelijk. U krijgt oefeningen uit deze bewegingsleer, die gebaseerd is op het principe dat u met concentratie en harmonisch bewegen de adem en het lichaam kunt beheersen. Zo leert Tai Chi u werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

Levende kunst

_________

Een meetingonderbreker die werkt op de lachspieren. Met of zonder stropdas, in mantelpak of jurk; deze activiteit is voor iedereen toegankelijk. In kleine groepjes krijgt u een aantal afbeeldingen die gezamenlijk uitgebeeld en op de foto vastgelegd moeten worden. Welk team maakt de beste foto’s? De foto’s worden digitaal toegestuurd als ludiek aandenken.

Kleiduifschieten

_________

Vijf schutters staan tegelijkertijd met een geweer in de aanslag op een rij. Zij mogen in maximaal twee schoten proberen de kleiduif te raken. Via luidsprekers hoort u welk schot raak is. De treffers worden direct geregistreerd op een elektronisch scorebord. U schiet met laser, dus er is geen terugslag en de kleiduif blijft intact.

Escape from prison

_________

De ultieme samenwerkingsactiviteit! De teamleden worden met hun voeten aan elkaar geketend en moeten gezamenlijk een aantal hindernissen overwinnen. Waaronder een onderaards gangenstelsel.

Yoga

_________

Yoga is een eeuwenoude Indiase bewegingsleer die tot doel heeft de mens zowel geestelijk als lichamelijk optimaal te laten functioneren. Yoga is vooral een kwestie van doen. Deze workshop biedt u dan ook een plezierige ontdekkingstocht naar het vele dat in ons leeft en kwaliteit geeft aan ons bestaan.

Discgolf

_________

Loop een aantal holes in zo weinig mogelijk worpen met discs (frisbees). Het uiteindelijke doel? Dat is de ‘pole-hole’: een ijzeren korf met kettingen. Een instructeur oefent vooraf de werptechnieken. Daarna gaan de teams met een scorekaart zelf op pad. Wie maakt de eerste ‘disc-in-one’?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.