Referenten

_________

Wij zijn trots op elk evenement dat wij verzorgen op onze locatie. Én we vinden het vooral belangrijk om te weten hoe de gast de dag heeft ervaren. Op deze pagina leest u de ervaring van een aantal klanten die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen bij Inn Style.

Enginia

_________

Reactie Enginia:
‘’11 oktober 2018 hebben wij onze klantendag gehouden bij de Inn Style. Goeie centrale ligging in Nederland, voldoende parkeergelegenheid, fijn personeel wat denkt in oplossingen, niets is te gek!Het voldeed precies aan onze verwachtingen en de reacties van onze klanten zijn lovend! Wij gaan hier zeker terugkomen!”

A&C Systems

_________

Reactie A&C Systems:
‘’Aan de hand van deze prachtige locatie hebben wij drie top businessdagen met onze gasten mogen beleven.”

Hogeschool NOVI

_________

Reactie Hogeschool NOVI:
‘’Op 6 juli heeft NOVI Hogeschool voor het eerst haar Docentenbijeenkomst gehouden bij Inn Style. Het is een mooie locatie met veel mogelijkheden en alles was tot in de puntjes geregeld. Ook van onze docenten hebben wij veel positieve reacties gekregen. Wij gaan hier zeker terugkomen.”

Holland Bio

_________

Reactie Nicole Schonherr, Holland Bio:
‘’Niet voor niets hebben we deze locatie voor een tweede keer geboekt, naast een mooi programma, is het essentieel om de juiste ruimtes en techniek te hebben om van ons event een succes te maken.
Genoeg zalen, een goede vibe, topservice EN zon…Inn Style heeft ons gegeven wat wij voor ogen hadden. “

Nobel Biocare BENELUX

_________

Reactie Joanna Jong, Nobel Biocare BENELUX:
‘’Onlangs hebben wij voor de vierde keer ons jaarlijkse symposium gehouden bij Inn Style. We blijven er terugkomen voor de goede service, het lekkere eten en natuurlijk de fantastische locatie zelf. Onze klanten zijn er ook uitermate positief over, iets waar wij ons alleen maar bij kunnen aansluiten!”

A&C Systems

_________

Reactie Johan van Sommeren, A&C systems:
‘’Op 4 april heeft A&C systems weer de Business Day bij Inn Style georganiseerd, en weer was alles perfect verzorgd. Zowel tijdens het organiseren en op de dag zelf wordt er met je meegedacht en is er oog voor detail.

Daarnaast ligt Inn Style op een prachtige locatie die ook nog eens goed bereikbaar is. Een aanrader dus!’’

vastgoedpro

_________

Reactie Rowana Letschert, vastgoedpro:
Op 15 maart hebben we bij Inn Style een Welkomstdag gehouden voor onze nieuwe leden. De locatie is goed bereikbaar en heeft alle ingrediënten om een (zakelijke) bijeenkomst tot een succes te maken. Een hele fijne ambiance, mooi uitzicht en personeel dat met je meedenkt én gastvrijheid begrijpt.”

ABN AMRO

_________

Reactie Simone van der Poel, ABN AMRO
“Ik wil Inn Style heel hartelijk bedanken voor het mooie evenement van afgelopen dinsdag 6 maart. Wij kijken terug op een geslaagde middag op deze mooie locatie. En de eerste geluiden van de aanwezigen waren erg positief!

NetApp & Fujitsu

_________

Reactie Mark Slagmolen, Fujitsu
“ Op 14 maart hadden wij de NFLEX productlancering van NetApp & Fujitsu. De Inn Style locatie voldeed ruim aan onze verwachtingen en de service voor, tijdens en na het event waren meer dan uitstekend! Wij gaan hier zeker terugkomen!

Het Vergeten Kind

_________

Reactie Sandra de Beer, Het Vergeten Kind
“Inn Style heeft ons eerste symposium onvergetelijk gemaakt op vrijdag 2 februari 2018 j.l. Inn Style denkt met je mee, denkt in oplossingen en zorgt dat je de dag zelf geheel ontlast bent. Wat een goede service, vriendelijk personeel en wat een prachtige locatie. Echt een locatie met een wow! factor. Prijs-kwaliteit verhouding helemaal top! Dank je wel voor alle goede zorgen en we komen zeker terug.”

Thuiswinkel.org

_________

Reactie Marleen van Soest, Thuiswinkel.org
“Het doel was netwerken en inspireren en met een evenementenlocatie als Inn Style kan dat niet misgaan. Deze duurzame en sfeervolle locatie sloot perfect aan op onze wensen. Bedankt! En tot een volgende keer…”

Allerzorg

_________

Reactie Marielle de Jong, Allerzorg
“Op 21 juni vierde Allerzorg haar 11e verjaardag. Dit jaar vierden wij dit bij Inn Style.
De begeleiding bij de voorbereiding voor het feest en op de dag zelf is uitermate professioneel. Medewerkers van Inn Style geven je het gevoel dat je alles uit handen kunt geven en verzekert bent van een feest dat tot in de puntjes goed verzorgd is. Inn Style is voor ons de perfecte locatie gebleken, niet alleen qua samenwerking maar natuurlijk ook vanwege haar unieke ligging: toplocatie. Wij hebben in alle opzichten een fantastische dag beleefd en raden Inn Style zeker aan!”

Securitas

_________

Reactie Chloe Visser, Securitas
“Op 17 maart jl. vond onze tweejaarlijkse meeting plaats voor diverse managers (uit heel Nederland). Ik was hiervoor op zoek naar een locatie centraal in Nederland en kwam uit bij Inn Style. Inn Style is een prachtige locatie en mooi centraal. Vanaf de snelweg ben je er zo en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wij hadden een prachtige, lichte zaal met mooi uitzicht. In de zaal waren de stoelen in een halve cirkel geplaatst, dit was erg fijn, omdat iedereen elkaar aan kon kijken en elkaar duidelijk kon verstaan. De cateringruimte was goed ingericht met tafels en banken en de gastheren hebben ons goed geholpen. Wij hadden een jarige in ons midden en naast een lekkere taart, waren er ook slingers opgehangen! Ik heb ook van collega’s teruggekregen dat het een erg inspirerende locatie is, hier komen wij zeker terug.”

DHL Express Netherlands

_________

Reactie Ina Tax, DHL Express Netherlands
“Wij hebben een super mooi event mogen organiseren in samenwerking met de medewerkers van Inn Style. In de voorbereiding zij wij super geholpen, er werd met ons meegedacht en we werden voorzien van alle informatie die wij nodig hadden. Op de dag van het event is alles naar wens verlopen; dit was mede door de hulp van de medewerkers van Inn Style. Onze gastheer voor deze dag en de technische assistent hebben alle hulp gegeven die wij nodig hadden en ook de flexibiliteit van de genoemde medewerkers was top! Flexibiliteit en support zijn de woorden die hoog in het vaandel staan bij Inn Style! Dank voor jullie super support!”

Business Lease Group

_________

Reactie: Nathalie Kamer / Marion Zumbrink: Directiesecretariaat
“Wij hebben op vrijdag 11 november jl. een geslaagde avond bij Inn Style gehad. Al bij de voorbesprekingen werd er door de sales afdeling al meegedacht met de invulling van de avond. Zij kwam o.a. met de suggestie voor een ipad DJ, een echte aanrader. Tevens veel flexibiliteit met betrekking tot de inrichting/aankleding van de zaal. Op de avond zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Het winterbuffet was uitgebreid/lekker en vriendelijke bediening. We komen zeker nog een keer terug!”

Optitrade Retailgroep

_________

Reactie Helma Kuipers, Optitrade Retailgroep
“Op maandag 21 november hebben we voor de 3de keer op rij onze bijeenkomst Optitrade Audiologie Marathon 2016 georganiseerd bij Inn Style in Maarssen. Prachtige locatie, ideaal gelegen en precies op maat voor de beurs met onze leveranciers en de bijeenkomst voor onze audiciens. Wederom een zeer geslaagde dag met veel aandacht voor een optimale verzorging. Alles was top geregeld!”

NT Publishers

_________

Reactie Sharona Fens, NT Publishers
“Op 6 oktober hebben wij de eerste editie van het Logistiek Congres Iran georganiseerd bij Inn Style. Een prachtige locatie met een mooi uitzicht en moderne inrichting. De ontvangst was goed geregeld en de partymanager zeer professioneel. De netwerkruimte zag er goed uit en ook de zaal waar het congres plaatsvond was voorzien van alle benodigdheden. De fruitspiesjes tijdens de koffiebreak waren een welkome versnapering. Ook hebben we deze dag een oerlunch genuttigd en in overleg met de cateraar is hier een Iraans tintje aan gegeven vanwege het onderwerp van het congres. Leuk! Tijdens de netwerkborrel werden lekkere hapjes geserveerd. Kortom een geslaagde dag!”

ICT Automatisering

_________

Reactie Marcella van Dijk, ICT Automatisering
“In 2016 heeft ICT Group besloten om het jaarlijkse bedrijfsfeest te houden bij Inn Style. Het thema was Ibiza Summer en dit sloot heel goed aan bij de locatie. Inn Style denkt mee, ontzorgt en garandeert kwaliteit. Van de organisatie tot en met het eten en het entertainment, alles was tot in de puntjes goed geregeld! Onze 500 medewerkers hebben met hun partners genoten van diverse workshops, een uitgebreid BBQ diner, goede band en de algehele sfeer en service die Inn Style biedt!”

Fortune Coffee

_________

Reactie Ingrid Wijnen, Fortune Coffee
“Als ik een kernwoord voor Inn Style moet kiezen, is dat kwaliteit. Dat geldt zowel voor de entourage als de organisatie. De locatie van Inn Style ademt een ontspannen, intieme en moderne sfeer en is zeer geschikt voor besloten groepen. De ruimtes binnen en het daaraan gelegen (deels overdekte, deels onoverdekte) terras – met weids uitzicht op het water – lijken door de glaspartijen als een geheel in elkaar door te lopen en kunnen daarom prima zowel apart als tegelijk gebruikt worden. Zeker bij mooi weer draagt de entourage goed bij aan een intieme, maar losse en ontspannen sfeer. Duidelijk merkbaar is de ervaring van de medewerkers met evenementen en partijen: er wordt meegedacht in het voortraject van het evenement en er wordt soepel en oplossingsgericht omgegaan met veranderende omstandigheden op de dag zelf. Ook de samenwerkingspartners van Inn Style (zoals cateraars, bloemisten, etc.) worden merkbaar met zorg uitgekozen en leveren hoogstaande kwaliteit. Ja, ik durf deze locatie zonder twijfel aan veel mensen aan te raden.”

ABS Autoherstel

_________

Reactie Ineke van Klei en Stella van Deursen-Hagenaar
“Donderdag 30 juni jl. hebben wij onze eerste relatie-event georganiseerd voor al onze relaties met als afsluiter een borrel inclusief BBQ. Inn Style was een perfecte aanvulling op een zeer geslaagde dag. Een prachtige locatie gelegen aan het water met mooie (lounge)ruimtes en terrassen. Een superleuk en behulpzaam team, een echte “hands-on” mentaliteit. Technische faciliteiten waren meer dan prima. Ook de BBQ was goed geregeld, we hebben heerlijk gegeten. Van onze relaties hebben we alleen maar enthousiaste reacties ontvangen. Voor herhaling vatbaar!”

Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit

_________

Reactie Hetty van Leur, Nederlandse Voedsel en Warenautorirteit
“Gisteren hebben we onze afdelingsdag P&O gehad en we hebben genoten van de dag. Dit kwam met name door de prachtige locatie, zowel binnen als buiten en door de verzorging van het personeel! Vriendelijk, attent en altijd precies daar waar ze nodig waren! Speciale dank aan de partymanager, die de hele dag onze gastheer en vraagbaak was. Ook een speciaal compliment voor de kok, die in zijn eentje een geweldige barbecue heeft gemaakt, rekening houdend met eet- en dieetwensen. Toen de barbecue eigenlijk al klaar was, arriveerden nog twee late collega’s; hij heeft ervoor gezorgd dat zij alsnog een heerlijke maaltijd konden genieten. Het buitenprogramma was gevarieerd en werd goed begeleid. Kortom: iedereen was blij en voldaan aan het eind van de dag! Mijn hartelijke dank voor alle inspanningen; het is perfect verlopen!”

Noordhoff Uitgevers

_________

Reactie Jeannet Grootdonk, Noordhoff Uitgevers
“Noordhoff Uitgevers bestaat dit jaar 180 jaar en het was tijd voor een Wereld(s)feest! Met zo’n 250 collega’s gingen we los bij Inn Style en dat bleek een geslaagde keuze. Inn Style bezit een prachtige locatie aan het water, sfeervolle (lounge)ruimtes en terrassen, maar vooral: een prima team dat geweldig meedenkt en –werkt en dat garant staat voor een feest zoals wij dat voor ogen hadden. Ons Wereld(s)feest werd gevierd met een bonte mix aan activiteiten, entertainment, ongedwongen relaxen, topartiesten, een band die de hele tent op z’n kop zette en heerlijk eten en drinken. Een aanrader!”

Fujitsu Nederland

_________

Reactie Monique van der Horst en Apong Boogaard, Fujitsu Nederland
“Wat een geslaagde paar dagen hebben we gehad bij Inn Style! De personeelsmiddag was super geregeld, wij hebben nergens naar om hoeven kijken en hebben daardoor zelf ook van de middag kunnen genieten. Van onze collega’s hebben we ook alleen maar enthousiaste reacties ontvangen. De borrel en de barbecue waren een mooie afsluiting van een gezellige middag. Zondag waren we weer aanwezig voor het opbouwen en ook deze dag is vlekkeloos verlopen. Onze collega’s uit het buitenland waren ook enorm tevreden over deze mooie evenementen locatie. Maandag hadden we ons klant en partner evenement welke door alle partijen als zeer goed is ervaren. Inn Style heeft met beide evenementen goed meegedacht, ze hebben zich flexibel opgesteld en ook goede oplossingen geboden bij uitdagingen. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!”

Searchdog

_________

Reactie Manon Poley, searchdog op specifiek het activiteitenprogramma Vasco da Game
“Wij hebben Vasco da Game met onze medewerkers gespeeld en het was een groot succes. Er was een ruime keuze aan spellen zodat we het vooraf goed af konden stellen op onze medewerkers. De begeleiding was super, duidelijke uitleg en ook kort en bondig met goede grapjes. De spellen zelf waren erg leuk en precies goed qua tijdsduur. De finale was heel gaaf, de eerste opdracht van de reeks was pittig waardoor het erg spannend werd. De tijd vloog voorbij, zeker een aanrader!”

De persgroep

_________

Reactie Tim Moonen, De Persgroep
“Op 9 mei 2016 hebben wij voor het eerst de Advertiser’s Day georganiseerd voor 150 klanten. Inn Style heeft een flinke bijdrage geleverd aan een meer dan geslaagde dag. Op een mooie locatie aan het water, met een uitstekende organisatie en overheerlijke catering heeft Inn Style geholpen om een top event neer te zetten.”

Artra

_________

Reactie Kay Volleberg, Artra
“Als je een sfeervolle ambiance zoekt voor een groot evenement, dan ben je bij Inn Style aan het goede adres. Bezoekers kunnen heerlijk van zich afkijken tijdens een borrel in de loungeruimte, om vervolgens scherp te starten in de businesszaal ernaast. Ook is er achter de schermen plek genoeg om ongezien de laatste puntjes op de i te zetten. Samen met het vriendelijke en behulpzame personeel is Inn Style de perfecte locatie voor welke aangelegenheid dan ook.”

Pink Web Applications B.V.

_________

Reactie Linda Meulenkamp, Pink Web Applications B.V.
“Een prachtige locatie met een mooie grote ruimte voor plenaire sessies, voldoende parkeerplaatsen en zeer goede catering. De communicatie is erg soepel verlopen en er wordt meegedacht in de plannen/mogelijkheden. Zeer klant- en servicegericht, ook op de dag zelf. Kortom, tevreden partners, klanten en medewerkers!!”

SKIM

_________

Reactie Keetie Bleijenberg, SKIM
“De Haka warming-up en outdoor lasergamen zijn zeker aanraders! Daarnaast was de BBQ uitermate goed verzorgd. We hadden mooi weer, waardoor we heerlijk konden genieten van het terras met prachtig uitzicht tijdens de borrel en BBQ. Al met al een zeer geslaagde dag gehad op deze fantastische locatie! Bedankt voor het meedenken, jullie flexibiliteit en gastvrijheid! Tot de volgende keer :-)”

SUMISCompany

_________

Reactie Charlotte Trommelen, SUMISCompany
“Bij binnenkomst op locatie waren we meteen verkocht. Het moderne strakke interieur en de kalmerende omgeving van het groen en water zijn een perfecte mix. Naast de mooie locatie heeft ook het personeel onze verwachtingen overtroffen. Er werd perfect meegedacht en geholpen, dat zie je niet vaak. Met onze eigen party manager liep de dag op rolletjes. Wij kijken terug naar een zeer geslaagde middag waarop we onze leveranciers weer eens persoonlijk konden spreken onder het genot van een hapje een drankje en het slaan van een balletje golf. Een echte aanrader!”

Bridgevereniging de Vechtstreek

_________

Reactie namens de lustrumcommissie
“Wij konden zaterdag om 18.00 uur al terugkijken op een zeer geslaagde dag. Het team onder aansturing van de partymanager heeft keurig gewerkt en het programma uitgevoerd zoals we hadden afgesproken. Gedurende de dag is ook de nodige flexibiliteit aan het evenement gelegd. Onze 150 leden hebben het reuze naar hun zin gehad. Ook de burgemeester leek geamuseerd door het hele gebeuren. Kortom een zeer geslaagde dag. We zullen Inn Style zeer zeker recommanderen!”

CONO Kaasmakers

_________

Reactie Patrick den Drijver, CONO Kaasmakers
“We hebben een erg goede sessie gehad bij Inn Style. We hebben de salesmannen meegekregen en dat was het doel! De verzorging was prima geregeld en de catering was heerlijk. Inn Style en de Party Manager hebben prima geholpen tijdens het event!”

De Bijenkorf

_________

Reactie Kees van Wezel, Product Group Manager Food & Restaurants van De Bijenkorf
“Twee keer per jaar organiseren wij een Infodag voor de managers en supervisors in onze filialen en van het hoofdkantoor; we proberen elk half jaar de lat hoger te leggen en een inspirerende locatie te zoeken. Op een prachtige zomerdag in augustus mochten wij de verwachtingen overtreffen bij Inn Style, super mooie locatie, erg vriendelijke en service gerichte medewerkers en een perfecte locatie om mee samen te werken. Alles goed geregeld, hulpvaardig en gastgericht! Wij kunnen Inn Style met plezier aanbevelen bij toekomstige gasten! TOP locatie met het mooiste terras van Nederland!”

Register Belasting Adviseurs

_________

Reactie Daniëlle Jansen, Register Belasting Adviseurs
“Ik heb plezierig contact gehad met Inn Style. Het eerste telefonische contact werd al zeer vakkundig opgepakt en begeleid. De locatie straalt zakelijkheid, sportiviteit en sfeer uit. De begeleiding ter plaatse was top en er werd goed meegedacht om de actieve middaginvulling optimaal af te stemmen op het warme weer. Wij hebben genoten van de lunch, hapjes en bbq. Dank daarvoor en zeker tot ziens!”

Still Intern Transport B.V.

_________

Reactie Kevin Hoegee, Still intern transport B.V.
“Inn Style ligt op een prachtige locatie waar wij zeer vriendelijk ontvangen werden. Vooraf en tijdens onze bedrijfsbarbecue werd er goed met ons mee gedacht en dat zorgde voor een hele fijne dag. Tijdens de barbecue hebben wij gebruik gemaakt van 2 activiteiten, namelijk golf en boogschieten en dat zorgde voor enorm veel plezier onder ons personeel. Al met al uitstekende service en een hele goede barbecue. Wij komen zeker nog eens terug!”

Port4Growth

_________

Reactie Marleen Smid, Port4Growth
“Al jaren wilden we bij Inn Style graag eens een event van ons organiseren en met de komst van Inn Style 1.0 was dit mogelijk. We zijn goed begeleid richting de dag zelf en er werd goed meegedacht. We hebben gebruik gemaakt van de hele locatie en wat wij vooral erg prettig vonden is dat alles zo compact was. We hebben erg geluk gehad met het weer waardoor alle deuren open konden en ‘ buiten’ echt een verlengstuk werd van de foyer en de gesprekken buiten werden voortgezet. De catering was heel goed en de medewerkers erg professioneel. Wij kijken terug op een hele mooie dag!”

Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud

_________

Reactie: Annemarie van Gendt, Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud
“We hebben een fantastische middag gehad bij Inn Style! Prachtige locatie, gastvrij team, goede kwaliteit van lunch en natuurlijk een inspirerende percussie sessie.”

Reed Business Information

_________

Reactie Sylvie Witte, Reed Business Information
“Inspirende locatie. Mooi gelegen. Goede catering en aardig personeel. Het is ons en de deelnemers goed bevallen. Het was een goede en mooie dag.”

Rijkswaterstaat

_________

Reactie Annemieke Meester, BIM projectmanager Informatie en Organisatie
“Inn Style heeft onze ambassadeursdag op 3 feb 2015 uitstekend verzorgd. De voorbereiding en de uitvoering waren uitstekend verzorgd. De ondersteuning gedurende de dag is zeer klantgericht en iedereen was zeer te spreken over de verzorging van de dag. Daarnaast is het natuurlijk – ook in de winter – een hele mooie plek. Inn Style is een plek om terug te komen.”

Avnet Technology Solutions

_________

Reactie Carolien van Giersbergen, Avnet Technology Solutions B.V.
“Wij hebben ons partner event 2015 bij Inn Style georganiseerd. Naast presentaties hadden we onze nieuwjaarsborrel. De presentatiezaal ziet er geweldig uit met een mooi uitzicht over het water. Tijdens de borrel hadden we allerlei verschillende hapjes uit hun zeer variërende assortiment. Wij kijken terug op een zeer geslaagd event, waarbij de communicatie en service zowel voor, tijdens als na het event wat ons betreft een dikke 8 scoort.”

Onze locatie

GOOI DE DEUREN OPEN!
_________

En geef ideeën de ruimte. Hoe? Ontdek onze binnenstebuiten mogelijkheden aan de rand van Utrecht voor vergaderingen, congressen en zakelijke evenementen.
Lees meer

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.