Teambuilding en bedrijfsuitjes

_________

Klaar voor een onvergetelijke dag? De ligging van onze locatie middenin de natuur en aan de rand van de Maarsseveense Plassen is perfect om uw teambuildingsprogramma of bedrijfsuitje een unieke beleving mee te geven.

Teambuilding

_________

Klaar voor een onvergetelijke dag? De ligging van onze locatie middenin de natuur en aan de rand van de Maarsseveense Plassen is perfect om uw teambuildingsprogramma een unieke beleving mee te geven. De teambuildingprogramma’s van InnStyle zijn gericht op de onderlinge samenwerking tussen de verschillende teams. Van ‘Strijd tegen de tijd’ tot de ‘Team Spirit Games’. En van ‘Vasco da Game’ tot een krachtige Haka workshop. Wij denken graag met u mee voor een passend voorstel op maat!

Bedrijfsuitjes

_________

Toenemende werkdruk, medewerkers die voor u tot het uiterste gaan, overuren die worden gemaakt.. Juist! Nu is het moment om uw medewerkers een onvergetelijke dag te laten beleven! Wij verzorgen uw bedrijfsuitje op een unieke wijze. Uw gasten worden niet alleen geëntertaind, maar ook aan leuke activiteiten en op culinair gebied mag uiteraard niets ontbreken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.