Techniek en inrichting

_________

Licht, geluid en digitale middelen zijn bij ons altijd on top of mind. Want niets is vervelender dan een microfoon die hapert op het moment suprême of een filmpje dat te laat instart. InnStyle beschikt daarom over technische faciliteiten met de hoogste kwaliteit en passend bij de trends. Onze beamers zijn afgestemd op de lichtinval en ons gesloten WIFI netwerk voor sprekers en standhouders is snel en betrouwbaar. Net als het open WIFI netwerk voor bezoekers.

Elke bijeenkomst verdient bij ons een eigen stijl en sfeer. Verrassend of subtiel. Kleurrijk of puur. Met aandacht voor meubilair en decoratie verandert elke ruimte in een bron voor inspiratie en ontmoeting. Een omgeving waarin mensen zich prettig voelen, worden uitgedaagd en zich openstellen voor nieuwe ideeën en ontdekkingen.

Techniek

_________

Heeft u specifieke wensen voor de opstelling en techniek? Wilt u bijvoorbeeld meer interactie tussen spreker en gasten? Denkt u eens aan een 360 graden opstelling waarbij de spreker letterlijk in het middelpunt staat.
Met kleur kunt u een bepaalde sfeer creëren om uw boodschap te versterken. Gemakkelijk te realiseren met gerichte vloerspots tegen muren of tegen de witte voiles.

Inrichting

_________

De veelzijdige ruimtes van InnStyle zijn op veel manieren in te richten. Van een theateropstelling tot uw ideale vergaderopstelling, van een modewinkel tot kantoorinrichting, van een autoshowroom tot een telecom beursvloer. Vertel ons wat u nodig heeft en wij helpen u met plezier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.