Trainingen en vergaderen

_________

Even weg uit de dagelijkse werkomgeving en omringt worden door inspirerend uitzicht? Ontdek onze bijzondere vergader- en trainingslocatie, gelegen aan het water in een prachtig natuurgebied.

Trainingen

_________

Op zoek naar een inspirerende trainingslocatie? Onze lichte en ruime trainingslocatie in Utrecht zorgt voor inspiratie bij uw deelnemers om alles uit de dag te halen. Wij hebben diverse trainingszalen variƫrend in grootte. Elk met een eigen karakter en een uniek uitzicht op de Maarsseveense plassen. Combineer uw training met een verrassende energizer. Versterk hiermee uw boodschap en zorg voor nieuwe energie. Laat u verrassen!

Vergaderen

_________

Even weg uit de dagelijkse werkomgeving en omringt worden door inspirerend uitzicht? Ontdek onze bijzondere vergaderlocatie, gelegen aan het water in een prachtig natuurgebied. De vergaderzalen kenmerken zich door veel raamwerk met prachtig uitzicht over het water en grenzen aan ons grote dakterras. Combineer uw vergadering met een verrassende energizer. Dit maakt uw vergadering ten slotte een stuk leuker en verstrekt de boodschap van uw dag.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.