Partymanager (m/v) – bij ons genaamd: Eventregisseur

_________

Bedrijfsprofiel:
Inn Style is een evenementenlocatie op steenworp afstand van Utrecht en aan de rand van de Maarsseveense Plassen. Een verrassende plek met oneindig veel mogelijkheden. Niet alleen binnen, maar ook buiten. Een omgeving waarin mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Daar zetten wij ons elke dag voor in! En we kijken ook verder dan dat. In een snelle wereld, waarin trends en innovaties elkaar opvolgen, is het de kunst om alert te zijn en bewuste keuzes te maken.

Wij organiseren evenementen voor de zakelijke markt, vaak meerdere tegelijkertijd in twee accommodaties die direct naast elkaar liggen, voor groepen van 10 tot 600 personen. Ons streven is om het evenement van morgen nog beter te organiseren dan het evenement van vandaag. Elke dag vormt een nieuwe kans om een unieke beleving neer te zetten en verwachtingen te overtreffen. Binnen heldere kaders blijven we daarom onszelf uitdagen en onze grenzen verleggen.

Met een professioneel, enthousiast, hulpvaardig en gezellig team hebben wij als doel om optimale aandacht aan onze klant te schenken, de doelstellingen van onze opdrachtgever te realiseren, ieder evenement tot een unieke dag te maken ondersteund door verrassende doe-elementen en onze gasten als ambassadeur van Inn Style naar huis te laten gaan.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, vrolijke, representatieve en vooral pro-actieve eventregisseur die het als een uitdaging ziet om het evenement op de dag zelf goed te begeleiden en ervoor te zorgen dat iedere gast met een glimlach ons pand verlaat en waarbij de opdrachtgever met een zeer tevreden gevoel kan terugkijken op de dag.

 

Voor de operationele afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste eventregisseur.

 

De eventregisseur is operationeel verantwoordelijk voor de uitvoer van evenementen. Je bent op de dag zelf aanspreekpunt voor de opdrachtgever tijdens het evenement en weet het door de eventadviseur opgestelde draaiboek uitstekend te vertalen naar de werkvloer. Daarbij zie je het als een uitdaging om de doelstellingen van de klant te vertalen in de gewenste uitstraling en een unieke beleving te creëren. Met jouw enthousiasme weet jij hoe je het horecapersoneel aanstuurt, en blijft motiveren om dit te bereiken. Je bent een teamplayer, niet bang om verantwoordelijkheid te nemen, handelt pro-actief, bent stressbestendig, hebt ervaring in de horeca en hebt oog voor detail. Daarnaast staan bij jou gastvrijheid en hospitallity hoog in het vaandel.

Enkele taken die hier bij horen zijn:
– Eindverantwoordelijk voor het leiden van evenementen, met ondersteuning van flexibel en vast personeel, conform vastgesteld draaiboek;
– Vroegtijdig signaleren van knelpunten of oneffenheden in de evenementen door tijdige en gedetailleerde voorbereiding, waarbij je nauw   samenwerkt met je collega’s van de operatie alsook met de eventadviseurs;
– Eerste aanspreekpunt voor de contactpersoon, de gasten en het personeel tijdens de uitvoering van het evenement;
– Coördineren van werkzaamheden en het instrueren van cateraars en leveranciers en daarbij toezien op correcte uitstraling en service;
– Evalueren van evenementen;
– Opbouwen en ombouwen van zalen met uitstraling passend binnen het concept van ons bedrijf;
– Toezien op een goed beheer van ruimten, terrassen, materialen, netheid en hygiëne;
– Tijdige en volledige afhandeling van de administratieve taken behorende bij een evenement;
– Meedenken over innovatieve ideeën op het gebied van evenementen in de ruimste zin van het woord.

Wat verwachten wij van jou:
– Je bent een op en top gastvrouw of –heer en een echte aanpakker;
– Je hebt minimaal 3 jaar horeca/evenementen ervaring met aansturende taken in een soortgelijke functie;
– Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding bij voorkeur richting hospitality, zoals Hotel Management, Event Management of vergelijkbaar;
– Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
– Je bent positief ingesteld, klantgericht, representatief, flexibel, ambitieus en hospitality zit diep in je genen;
– Je bent zelfstandig, kan goed plannen, bent ordelijk, secuur en kunt coördineren;
– Je bent flexibel inzetbaar om op onregelmatige tijden te werken;
– Je bent woonachtig in de directe omgeving van Utrecht.

Wij bieden jou:
Een afwisselende en uitdagende baan in een jong, gezellig maar ambitieus team met o.a. 4 collega eventregisseurs, bij een groeiend bedrijf in een inspirerende omgeving en een kritische maar dynamische branche. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Arbeidsvoorwaarden worden bepaald volgens aangesloten CAO dagrecreatie.

Heb je interesse? Mail dan je CV (voorzien van een pasfoto) en een originele motivatiebrief naar pz@innstyle.nl t.a.v. Lara Voskamp. Reageren kan tot uiterlijk 31 januari a.s. Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan gerust contact met Lara op via 030-7608000.

Telefonische acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over Inn Style.

U bent succesvol aangemeld. U ontvangt een mail ter bevestiging met instructies om uw inschrijving af te ronden. Niet ontvangen? Kijk in uw spam.